SoloContraTutti
Well-Known Member
Ко пишат у бъткойн редита?
Догитата още си бърбулякат, пък като спихне БТК да видиш тогаз какво чудо ще е.Чакаме сега тираджията-финансист, с нов клип по въпроса. Но най-вероятно ще си мълчи чак до НГ, като тръгне пак всичко надолу. Тогава ще бърбуляка.
Прочети малко повече какво е понци схема.Догитата още си бърбулякат, пък като спихне БТК да видиш тогаз какво чудо ще е.
Не е излъгал тираджията. Типична понци схема и идиотия.
Ти тъп ли си? Всичко искаш да е на върха и да не пада никога под него ли? Като стане догито 1 долар и после стане пак 20 цента пак ще е понци налиДогитата още си бърбулякат, пък като спихне БТК да видиш тогаз какво чудо ще е.
Темата се казва биткойн. За 200 страници тука изписани не знам някой да споменава догита, освен ти.Догитата още си бърбулякат, пък като спихне БТК да видиш тогаз какво чудо ще е.
Айде от мен да мине, да не са догита, 10000 алткойна да са.Темата се казва биткойн. За 200 страници тука изписани не знам някой да споменава догита, освен ти.
не може да си возиш гъза
не може да живееш в него
Човек само се излагаш с ниско инвестиционно ниво... IPO-to при акциите, какво го правиш караш ли го живееш ли в него?Е то нали пари наливат за него, от будали към още по-големи такива. Докато върви схемата вървят и пари.
Сам по себе си биткойнът в портфейла ти не ти върши работа, ако пирамидата не пълзи нагоре.
Какъв шорт, като нищо може да чукне милион. Оназ простотия на Ружа май повече беше, кой издухал издухал.Човек само се излагаш с ниско инвестиционно ниво... IPO-to при акциите, какво го правиш караш ли го живееш ли в него?
Като го разбираш удряй Шорта и ни пиши като се настаниш из карибите
Е ти последно тоя Биткойн май го гледаш като първобитен както гледа голям камък С две думи нямаш си и идея какво е това нещоКакъв шорт, като нищо може да чукне милион. Оназ простотия на Ружа май повече беше, кой издухал издухал.
Имаше една приказка за маймуняците дето си ги препродавали, ама в северозападен диалект. Та накрая свършваше - и се огледали, всичко около тях се маймуне!
Точно сравнение. Първобитния гледа камък и вижда камък. Аз гледам софтуер дето всеки може да си дръпне и подкара. И едни истерици си препродават цифрички в база данни, само с идеята утре да има по-голям балък. Засега им се получава.Е ти последно тоя Биткойн май го гледаш като първобитен както гледа голям камък С две думи нямаш си и идея какво е това нещо
Ами останиси първобитен Не се сърди на нас, че евоюлираме и ползваме камъка като материял с които да подобрим средата, която ни заобикаляТочно сравнение. Първобитния гледа камък и вижда камък. Аз гледам софтуер дето всеки може да си дръпне и подкара. И едни истерици си препродават цифрички в база данни, само с идеята утре да има по-голям балък. Засега им се получава.
Барем дрога да можеше да се пазарува с Биткойн, пък то цял свят ти гледа транзакциите в реално време!
Тъпото е, че къде по-смислени и използваеми проекти потънаха.
Даш койн беше непроследим, пък от 1550 $ сега е 200 $.
Инвестиция и чудо!
Koга за последно си купи нещо с Биткойн?Ами останиси първобитен Не се сърди на нас, че евоюлираме и ползваме камъка като материял с които да подобрим средата, която ни заобикаля
Ти разпъваш локуми! Каза, че цената му ще стига 1 милион. Вземи се разбери пред огледалото, ще разтели или не тая цена.Koга за последно си купи нещо с Биткойн?
Само разпъвате лакърдии как цената щяла да върви нагоре.
Като резултат от масова идиотия - цената е рандом. Може и милион, може и долар да струва след години.Ти разпъваш локуми! Каза, че цената му ще стига 1 милион. Вземи се разбери пред огледалото, ще разтели или не тая цена.
.