Разчуствай се колкото си искаш. И аз не знам. Просто питах дали някой е прочел нещо. Колкото до темата от вчера писах в нея за Револют тестовете, иначе на крипто пазара освен да се купува на червено не знам какво повече да се дъвче. Но философите като теб в този момент мрънкат, че пазара умря...
Всъщност доста неща можеш да правиш с крипто. Имаме идея за инструмент за мрежови анализи (нещо като Pingdom), който в основата му е блокчейн.
С колега правим проучване от 1-2 месеца и на теория трябва да се получи много добре. Тръгнахме от там, че ни трябва на нас за проект зад firewall-a в Китай и просто
НЯМА услуга с повече от 2-3 ендпойнта. Изпробвахме дори мерцедеса на мониторинга
https://www.thousandeyes.com/ Искаха ни $31к на година - те сега...
Аз лично фармя основно yield с някой друг стейк, но има още много варианти. Някои съм ги описвал тук.
По план в началото на 2023г. пък ще инвестираме във валидатор за ETH. Рисковете са на много добро ниво, а и самата доходност не е лоша. Ще пуснем наш валидатор, защото просто не желаем да използваме чужд за стейкване.
Cardano валидатор също е вариант, но там трябват още повече пари за да има смисъл да правиш pool.
На 0.11 $ средна стойност имам "един вагон" DOGE. Новина ли има та така се размърда? Просто не следя пазара за това питам.
Размърда се заради сделката с Twitter, защото спекулираха още миналата година, че ще стане метод за разплащане в платформата. Съмнявам се де. DOGE няма фунамент. За мен е все едно да отида да сложа парите си на рулетката.
Прав си. Аз по принцип май не съм блокирал никой. Разбирам даже доводите на хората, които не купуват крипто. Имат съмнения в пазара и казват, че за тех това е пирамида, високорисков пазар и.т.н. Няма лошо всеки си преценява къде да вкара пари. Имат си тяхно мнение, но този е упорит като гнида и както казах няма и най-малък допир да този вид инвестиция, но е първи по темата в коментари. Форумна мишка...
Всяка инвестиция крие измерим риск. Дори компании с брутална капитализация като Amazon могат да паднат с 20% както стана миналата седмица.