Нещо остана ли за копане? Щото и на майна-рите им влезе на 3 ката!Добре. Прав си. Спи спокойно!
Нещо остана ли за копане? Щото и на майна-рите им влезе на 3 ката!Добре. Прав си. Спи спокойно!
Що да не натиснеш "продай"? Ако не за всички, то може за някаква част. Освен това винаги можеш да се прехвърлиш на друго крипто. В сравнение с други койни днес DOGE е доста по-високо от тях, което си е възможност.Ако натисна "продай" в момента ще съм с прилична сума печалба само от DOGE, без да смятам BTC активите. Иначе съм шаран и аз. За кит ще има много боб да ям. Обаче ти с твоя багажник цветни метали като инвестиция си каракуда на сухо. Такива като теб по форумите са токсични. Нямаш за 2 лв крипто, а ръсиш простотия от 50 страници назад.
Ванчо, ама койните дори да са всичките на ATH, ти си такава развалена плоча, че кой да иска да си говори с теб Ти явно очакваш някой да влезе във форума и да напише роман за това колко съжалява, че си е помислил да си купи крипто, и да те хвали колко си бил прав и си го предупреждавал преди това. Продължавай да се надяваш, но тоя кеф не вярвам някога да ти се случи Много по-вероятно от това е Биткойн да стане милионБе хубаво се наинвестирахте, като паднаха в пъти, пък един стейбъл направо го занулиха. Жалко, че си налягате парцалите, и не смеете да влезете да става сеир. Мълчите вече казах като какво.
Радвай се докато си прав, защото при криптото едно нещо е сигурно - не обича да тъпче на едно място за дълго. Както сега е долу, така ще се качи отново горе и тогава ти ще млъкнеш. Е, по-точно ще започнеш отново да въртиш плочата с хабенето на ток, скъпи транзакции и подобни антични проблеми.Всичкото крипто се срина. Излязох прав.
Що да не натиснеш "продай"? Ако не за всички, то може за някаква част. Освен това винаги можеш да се прехвърлиш на друго крипто. В сравнение с други койни днес DOGE е доста по-високо от тях, което си е възможност.
Иначе и аз не следя новини, но ако някое крипто се размърда така неочаквано, можеш просто да напишеш в тубата името на криптото и да видиш какво се говори в последните часове или дни. Тия дни Elon Musk купува Twitter или нещо такова.
Май вече не могат да хабят ток, тия с картите. Цепя се от кеф. Скъпите транзакции са факт. При бай хойн.с хабенето на ток, скъпи транзакции и подобни антични проблеми.
Ванчо! Ванчо! Ванчо! Вдигни си игличката от изтърканата плоча. Стигнал си ниво на безумна идиотия. Сещай се, че в момента в който криптото мине определено ниво, всички тоя карти ще бъдат включени ОТНОВО и ще работят на макс, ще хабят ток като за световно и ще струват много скъпо.Май вече не могат да хабят ток, тия с картите. Цепя се от кеф. Скъпите транзакции са факт. При бай хойн.
Последната ми on-chain трансакция беше с такса около 40 цента. Банковите ми преводи са по-скъпи по принцип.Май вече не могат да хабят ток, тия с картите. Цепя се от кеф. Скъпите транзакции са факт. При бай хойн.
В блокчейна на Биткойн?Последната ми on-chain трансакция беше с такса около 40 цента. Банковите ми преводи са по-скъпи по принцип.
Абсолютно - от кракен към леджер миналия месец. След това не съм прехвърлял, но беше толкова.В блокчейна на Биткойн?
Това не е в блокчейна на бай хойн.Абсолютно - от кракен към леджер миналия месец. След това не съм прехвърлял, но беше толкова.
Ами не знаят явно, защото имаше ъпдейти и откакто пуснаха Native SegWit таксите паднаха доста, също така и lightning network допринася много, защото повечето хора го ползват него за дребни трансакции, а on chain се првят само с големи суми.Относно цената за транзакция с BTC.
Или защо в тази тема много хора нямат никаква представа какво говорят. Плямпат си свободно, а в същото време нямат и $100 в крипто.
Виж файлът 26408
Ами не знаят явно, защото имаше ъпдейти и откакто пуснаха Native SegWit таксите паднаха доста, също така и lightning network допринася много, защото повечето хора го ползват него за дребни трансакции, а on chain се првят само с големи суми.
Това не е в блокчейна на бай хойн.
Обяснявам. Размера на таксата за транзакция в Bitcoin е напълно по желание, стига портфейла да го позволява. Който иска да плати центове, просто сваля цената на транзакцията. Има едно число sat/byte, което определя това. Колкото е по-малко това число, толкова е по-евтина транзакцията, но също така и по-бавна. Портфейлите обикновено слагат някакво число, при което транзакцията да мине за минути, някъде около 20 sat/byte. Ето примерна снимка от тази настройка на Exodus Wallet:Това не е в блокчейна на бай хойн.