Само да припомня, че през 97-ма нямаше крипто. Каквито пирамиди са ставали тогава, са ставали с добрите стари фиатни валути. То и сега в момента се случва масово източване на спестяванията на хората по света чрез инфлацията, и то на стойност много пъти по-голяма от каквито и милиарди да споменават покрай FTX. Разликата е, че когато нещо гръмне от раз се забелязва лесно и прави силно впечатление, докато инфлацията ограбва почти незабележимо.Володя го изпя през 97-ма, скоро някой друг трябва да ъпдейтне с песен.
Ей, няма да спрете да се оправдавате! Като латерни сте! Фиат, та фиат! Що постоянно мерите цената във фиат, като толкова за нищо не става?Само да припомня, че през 97-ма нямаше крипто. Каквито пирамиди са ставали тогава, са ставали с добрите стари фиатни валути. То и сега в момента се случва масово източване на спестяванията на хората по света чрез инфлацията, и то на стойност много пъти по-голяма от каквито и милиарди да споменават покрай FTX. Разликата е, че когато нещо гръмне от раз се забелязва лесно и прави силно впечатление, докато инфлацията ограбва почти незабележимо.
- Какво образование имате?
- Веган съм.
- Но това не е образование!
- О, чувствам се прекрасно!
- Нещо не се разбираме… Веган не е образование! Кажете, какво образование имате?
- Не мога да разбера, защо отказвате да приемете очевидното?
- А бе ти чуваш ли въобще, какво те питат!?
- Боже, колко сте раздразнителен! Това е от месото!
Не аз, а ти мериш всичко във фиат. На мен ми е все тая колко струва биткойна, догето или шибата. Ти си този, който постоянно се взира в техните ATH и мериш с колко % са се били сринали. И все настояваш, че всички се били минали, били на загуба, пирамиди, не знам си кво. Затова ти обяснявам, че те нещата са си така и извън криптото, даже в много по-големи мащаби. Но ти си си навил на акъла, че само в криптото стават някакви фалити и манипулации, и това е. Отказваш да видиш реалността, предпочиташ си твоята ограничена перспектива.Ей, няма да спрете да се оправдавате! Като латерни сте! Фиат, та фиат! Що постоянно мерите цената във фиат, като толкова за нищо не става?
Ъъъъъ... чакай малко, борсите банки ли са? Борсите дават ли кредити?Ахаа, ай тук е ключовото - защото крипто ползвателите очакват ексчейнджите да имат пълен резерв, и също така имат възможността твърде бързо да докажат дали това е така, просто като си пуснат withdraw на койните.
Ъъъъъ... ако всеки раздаващ кредити е банка, значи кредисимо и другите такива измишльотини банки ли са? И аз също, защото вчера дадох заемче на един приятел за кола.Ъъъъъ... чакай малко, борсите банки ли са? Борсите дават ли кредити?
Стана мода...
Не че нещо, ама ся тия ексчейнджо-банки де гърмят изглежда че гърмят поради липса на разни койни, които хората биха искали да си изтеглят в крипто портфейлите. На мен това ми изглежда като доказатеслтво, че хората виждат стойност в тези койни. Ти като не виждаш стойност в койните, то няма лошо, не си длъжен. Но съм ти казал, че си длъжен да не си губиш времето с неприятни за теб неща и да се захванеш с нещо по-полезно от това да хейтиш неща из нета. Щото хейтването няма да те направи нито по-богат, нито по-красив, нито нищо хубаво. Ще те направи едно скучно и вечно сърдито старче, от което всички ще бягат с 200.Айде да ви видя бе, хартиените пари са без покритие, тука две мнения няма. Айде да ви видя, пуснете някакви хойни дето са обвързани с нещо дето го имате за реално. Бетон хойн, кюмюр хойн, дърва хойн, изрезки от дърва хойн.
Човек, за пореден път споменаваш някакъв ETH токен, изгърмял в далечното минало, през 2016, преди няколко балона, за който токен сигурно само ти си спомняш в днешно време. Това нещо никога, ама никога не е било обвързвано със злато.Ха да ви видя, единственото крипто дето го обвързаха с реално физическо злато се продъни вдън земя, XAURUM беше 4 цифрени суми, сега не знам дали изобщо е живо. Някакви центове е.
С какво Етерите се различават от който и да е друг умрял алт-хойн?Човек, за пореден път споменаваш някакъв ETH токен, изгърмял в далечното минало, през 2016, преди няколко балона, за който токен сигурно само ти си спомняш в днешно време. Това нещо никога, ама никога не е било обвързвано със злато.
Спри да ми говориш наставнически, щото мога и да псувам! То не е един път, не е два. Не ми съвпада мнението с твоето, затуй е тая тема, не е Споделено или ТийнЗона. Ха спри се вече!Събуди се и започни да гледаш към реалността с отворени очи, че постоянно сънуваш и бълнуваш откачени фантазии. Ти си в един постоянен кошмар, от който явно не знаеш как да излезеш. Отиди пред огледалото и си плесни няколко шамара като за начало.
Абе стига си ми слагал думи в клавиатурата бе, нали крипто банки пуснаха, със заеми и квото там.За теб банката е нещо си там голямо и необяснимо, без което хората сигурно не могат.
Е ти сега за Етерите ти питаш, за токените в ETH мрежата ли питаш... То не че има каквото и да е значение при любимия ти и отдавна забравен от всички XAURUM.С какво Етерите се различават от който и да е друг умрял алт-хойн?
Ти го възприемаш като наставнически. Аз просто ти давам съвет, защото виждам че нещо не правиш нещата правилно, и то за себе си не ги правиш правилно. Пък ти си псувай колкото искаш, то това само показва що за човек си всъщност.Спри да ми говориш наставнически, щото мога и да псувам! То не е един път, не е два. Не ми съвпада мнението с твоето, затуй е тая тема, не е Споделено или ТийнЗона. Ха спри се вече!
Каква работа, аз съм безработен.Баси верно ли си на работа, като те гледам си от тия хора на Брейка, дето връзките на маратонките не знаят как да си вържат без чужда помощ.
Къв точно мишок си ти, да ми разправяш кое е правилно и кое не?Ти го възприемаш като наставнически. Аз просто ти давам съвет, защото виждам че нещо не правиш нещата правилно, и то за себе си не ги прави...
Бастун, оня ден купих видеокарта за 600+ лева. Къв яд, доволен съм като стадо глигани, че технологията си влиза в предназначение. Копаенето е простотия, особено пък както почна да има дефицит на тока.докато ти не можеш да си намериш място от яд.
Нормално!Каква работа, аз съм безработен
Брей, по едно нещо да сме единодушни. И аз тъй!А когато ги обувам не ти развързвам, просто ги нахлузвам някак.
А честито! Но на мен не ми е правило впечатление да е имало недостиг на игри, или геймъри, или да е спряла да се развива технологията. Даже одеве гледах какви нововъведения има в новия Unreal Engine 5.1. Това си само ти който си въобразява, че нещо не се развива както ти харесва, и то причината винаги е била това, че не си имал достатъчно фиат за да си купиш някаква видеокарта. Понеже нямаш пари за видеокарта, значи някой трябва да е виновен, и кой да е виновен освен майнерите и криптото. Няма как сам да си си виновен за това, че вместо да си развиваш акъла по посока да правиш повече пари и да не ти пука колко е скъпа и най-скъпата видеокарта, ти си губиш времето да хейтиш и да мрънкаш по форумите.Бастун, оня ден купих видеокарта за 600+ лева. Къв яд, доволен съм като стадо глигани, че технологията си влиза в предназначение. Копаенето е простотия, особено пък както почна да има дефицит на тока.
Да, много по-ясно ми стана, че си абсолютен трол и не заслужаваш никакво внимание.Ся по-ясно ли ти стана?
Ми що ми пишеш тогава?Да, много по-ясно ми стана, че си абсолютен трол и не заслужаваш никакво внимание.
Мрън мрън мрън мрън мрън мрън мрън...Крипто щеше..