Kупих чисто нова карта, за 6 стотака, дето с чиста съвест става за геймене на 1080р.Пак казвам, аз не защитавам криптото. Криптото е огромна манипулация и съм съгласен с абсолютно всички критики. Не го препоръчвам на никой, който не разбира с какво се захваща. Не е за всеки и това е повтаряно безброй пъти. Но вашите ревливи коментари са под всякаква критика и всъщност нямат нищо общо с криптото - имат общо само с мизерния начин, по който възприемате света.
Колко по-доволен предполагаш, че мога да бъда?
Ако бях геймър щях да я отмъкна от някой разглобен риг. Просто не беше за мен. Мене не ми трябва.
Миналата година антиката RX 580 вървяха по 8 стотака, каквато лично съм купувал за 150 лева преди доста години, с 8 гиги RAM.
Кой се измъкна навреме е доволен, сега мрънкателите сте вие, дето очаквате Партията да ви спасява задниците, щото криптото тръгна по естествения си път, надолу и пак надолу.
Няма и един да ми писа ЛС да се присъедини, да направим екип, да продадем крипто шит на балъците (разбрахме се, че не е обида).
Лижете люти рани, аз умирам от кеф. Пишлеметата ще играят, за каквото са правени тия карти. Повече ток за народа, тоже.
Толкова се кефя на Виталик, дето все пак спря PoW на етера. За най-невероятно мое учудване светът не намери друг крипто шит, да захранва пирамидата. А би трябвало. Не го проумявам това, но стана толкова добре, че няма как да съм по-доволен.
НВидиа 3060 паднАха с близо 400 лева за месец, драги мой безработен програмисте. Понеже ги следя. Рай за нормалния човек, хеле пък и Интел като влезе с А380 чиповете, хептен си влезе пазарът в правилното.
Мрънкателите сте вие.
HODL!!1111!!1!11