Купуваме без да се хвалим Наредил съм ордери, които ще се изпълнят при евентуален спад на цената, отделно всеки месец правя DCA, а с една част гледам да купя и да продам, за да хвана профит, с който да купя повече.
Не е интересно така.
Купуваме без да се хвалим Наредил съм ордери, които ще се изпълнят при евентуален спад на цената, отделно всеки месец правя DCA, а с една част гледам да купя и да продам, за да хвана профит, с който да купя повече.
Това нещо не го схванах.На един блокчейн ще се предлагат финансови активи за не повече от 6 млрд. евро
Това нещо не го схванах.
На мен повече ми харесва kraken и в binance нямам много, но все пак е добре да има няколко алтернативи. Kraken вече поддържат lightning network, което е много удобно, но от друга страна binance имат карта, с която може да се плаща директно във всеки магазин. И двете имат предимства и недостатъци.Избрах Binance, защото на тях и имам някакво доверие, а и като цяло винаги през тях прекарвам всичките си крипто транзакции и не съм имал проблеми.
В някакъв етап ще отворя акаунт в друг exchange за диверсификация.
От теб сега разбирам, погледнах за какво става дума.. до колкото видях е безплатно, но иска регистрация.На мен повече ми харесва kraken и в binance нямам много, но все пак е добре да има няколко алтернативи. Kraken вече поддържат lightning network, което е много удобно, но от друга страна binance имат карта, с която може да се плаща директно във всеки магазин. И двете имат предимства и недостатъци.
Между другото, днес съм на събитието на Binance във Варна, хотел Хоризонт, някой от вас ще ходи ли?
Хората не би трябвало да се регистрират в KYC ексчейнджи, камо ли да им да им използват измислените карти. Освен това в магазините още приемат кеш.Kraken вече поддържат lightning network, което е много удобно, но от друга страна binance имат карта, с която може да се плаща директно във всеки магазин.
Готово. Сега остава да измисля как да хеджна тази позиция.
Как тогава да купя биткойн, нали трябва да изпратя фиатна валута, за да го купя? Гледам къде условията са най-добри и купувам от там, след това прехвърлям на собствен леджер, не държа по борсите.Хората не би трябвало да се регистрират в KYC ексчейнджи, камо ли да им да им използват измислените карти. Освен това в магазините още приемат кеш.
Мислех си го от известно време, ама тоя ти пост ме подтикна. И на мен ще ми е интересно да видя какво ще стане.
shitcoins.clubКак тогава да купя биткойн, нали трябва да изпратя фиатна валута, за да го купя?
Радвай се тогава на измислените хартийки, които постоянно печатат и обезценяват, а и нямат никакво покритие.
Благодаря, интересувал съм се. Честно казано просто не ми се занимаваше, защото съм свикнал на доста по-голям риск с по-големи печалби и ми се получава вече няколко години. Значима загуба от LP в момента не виждам как мога да генерирам, но затова и влязох с малко.Има риск от impermanent loss. Интересувай се какво точно представлява, как се хеджва и прецени дали е за теб.
Ако просто искаш експозиция към крипто, която ти носи доходност най-добре стейквай Ether on chain. Взимай си 4% и не се занимавай с глупости.
Изпусна когато пусках сървъра, защото така има най-малко риск понеже си седи локално при мен, а не в exchange. Ако имаш интерес може да пиша пак, когато пускам втория.
Можеш да приемеш stETH за нещо като T-Bills на крипто. Risk free rate = каквото дава ETH като доходност.
Едит: този пич има много интересни статии по темата. Малко е sciency ама е супер полезно. Професор в Cornell е. https://lambert-guillaume.medium.com/
Значима загуба от LP в момента не виждам как мога да генерирам, но затова и влязох с малко.
Дигиталните версии на измислените хартийки ли не ги печатат, не се обезценяват и имат покритие?Радвай се тогава на измислените хартийки, които постоянно печатат и обезценяват, а и нямат никакво покритие.