От: Bitcoin / Биткойн
Blackout, като те е страх толкова, не се занимавай, никой не те кара на сила. Ако не можеш да рискуваш, най-добре си работи на заплата някъде и стига вече сте спамили темата със скептицизма си. Ако имаш да кажеш нещо полезно, хубаво, ама от няколко месеца само треперите тук, досадно е и не знам, защо администраторите не взимат мерки . Влизам тук да чета за нови неща и нещо креативно , а не някой нон стоп да троли, как всичко било загубена кауза и да ми философства с клишета от икономиката, след като говорим за съвсем нов феномен. Сигурно няма да спрете, но пак ви казвам - досадно е и съсипвате темата!
Напротив, радваме се на феномена, и гадаем коя ще е първата
жизненоспособна валута, а не експеримент с камара проблеми.
Искаш да се говори само положително за Биткойн - това е реклама.
Искаш да се трият негативни мнения - това е пропаганда.
Да прецакаме поредния хубав форум, че на теб да ти е кеф?
Говоря с факти.
Няма да ми тежи на съвестта, защото не съм способен да повлияя на проект за милиарди.
Ей го, тия дни coinmarketcap потъва от време на време, повечето време. Като им омръзне и лопват кепенците. Несериозно е. Трябва да има достъпен, практически вариант сам да си си сървър, и да не се налага да си шерваш портфейла незнайно къде.
Един познат изкопа някакви 100 000 Догита за 2 дни, в самото начало още. Домързя го да си направи портфейл. После му затвориха пула и му прибраха койните. По-скоро се случва като правило, а не като изключение.
Вече има сигурно десетки критпота, вече си е явление и отива към норамализация.
Не, 200 жизнеспособни са, има и много изоставени койни. Всеки от тия 200 е технически по-съвършен, подобрен, от оригиналния код на Биткойн.
Всеки може да си пусне койн. Стойността я държи кръжецът, дето държи съответната база, blockchain. Кой решава колко е ценен е блокчейна на Биткойн - 300-тата души, дето държат половината койни, или останалият свят?