522$. Тръгна слух, че дръпнатите очи пак забранява криптовалутите (като предишния път само слух) и ще блокират и сметките на exchanger-ите. Всеки който го е страх продава и бута цената. Всеки който разбира купува (всички sell order-и изчезват доста бързо).Тия дни май ще счупим 500$ бариера, ама надолу!
Не мога да им насмогна, кой още е духнал с койните?
п.с. Само след няколко чАса - вече сме на 473 долара.
http://www.finance5.bg/articles/270.html
https://bitcointalk.org/index.php?topic=540262.0
Пробвай с няколко 270 (като цена качество и копане са равни на 280 спрямо цената).Хора, смятам да отделя 1000лв., за няква копачка. Не искам да влагам повече, защото искам да видя първо как ще тръгне и това е сумата, коята мога да си позволя за загубя в момента. Откровено казано, с хардуера съм малко бос и съвети от хора с опит в тази сфера, биха ми послужили. Какво мога да сглобя за тази сума и колко LTC могат да се изкарват на ден с такава копачка?
Това го слушахме и като беше над 1000$. Нали, 5 цифрена сума щяхме да гоним тая година в началото, щото били ограничени и щели да свършат. Въййй... за пенсия щяха да събират в койни. :lol:... Сега е момента на инвеститорите
Хора, смятам да отделя 1000лв., за няква копачка. Не искам да влагам повече, защото искам да видя първо как ще тръгне и това е сумата, коята мога да си позволя за загубя в момента. Откровено казано, с хардуера съм малко бос и съвети от хора с опит в тази сфера, биха ми послужили. Какво мога да сглобя за тази сума и колко LTC могат да се изкарват на ден с такава копачка?
Мен също ме интересува с такъв бюджет, колко може да се изкарва дневно/месечно с копачка за тази сума
Това го слушахме и като беше над 1000$. Нали, 5 цифрена сума щяхме да гоним тая година в началото, щото били ограничени и щели да свършат. Въййй... за пенсия щяха да събират в койни. :lol:
Системата е гениална, но очаква генерално подобрение, и то на стабилна, небалонизирана цена.
Как тъй ги познаваш тия неща? Някаква особена ценност ли е тоя бит койн, обясни моля!Когато се вдигне цената се продава, не се купува и в случая. Сега падна доста и се купува, след няколко дни или седмица е доста вероятно да се възстанови до ~ $550, което е огромна печалба при добра инвестиция.
Как тъй ги познаваш тия неща? Някаква особена ценност ли е тоя бит койн, обясни моля!
Един приятел копае с 6 карти. 2-3 kиловата зимата, и още киловат лятото за климатик... Колко там стотин хиляди има дето копаят? Това е престъпление спрямо Земята. Горим въглища и цапаме въздуха за тая безумна простотия!стига с това "не хаби ток", че ставаш смешен вече...
Когато се вдигне цената се продава, не се купува и в случая. Сега падна доста и се купува, след няколко дни или седмица е доста вероятно да се възстанови до ~ $550, което е огромна печалба при добра инвестиция.