deffnews
Well-Known Member
Ами виж, като огледален образ са графиките.Пий си хапчетата
Ами виж, като огледален образ са графиките.Пий си хапчетата
А, недей са прави. Всички сме наясно, че хейтърите на биткоин нямат биткоин. Дигиталното злато. Модерния Клондайк, треската за злато.
както казва кокорчо - лъжа, лъжа, лъжа.
Log into Facebook
Log into Facebook to start sharing and connecting with your friends, family, and people you know.www.facebook.com
Само че не разбирам защо си се сетил за мен. Не помня да съм казвал, че банките, правителствата, или който и да е трябва да ни спасява. Точно обратното, според мен никой никога не трябва да разчита на трети страни и трябва всеки път сам да поема последиците от решенията си.VOYAGER борсата е приключила и тя. Ето и един пример, който обяснява месеци наред как не му трябва банка, как банките са лоши, как трябва сам да си е банка, а когато ножа опре до кокал - търси институциите да го спасяват:
@AseasRoa - прочети и се замисли, сетих се за теб като прочетох този.
ЕТО И ТЕМАТА
Ако си под Линукс наистина не ти трябва антивир. Ама за уиндоус са над 100 милиона бацила, междувременно може и повече да са станали.В света на компютрите - не използвам антивирусни и грам не ме интересува кой колко е убеден, че антивирусни трябва задължително да се ползват. Също така предпочитам да си влизам по сайтовете само с пароли и ненавиждам 2FA, но за съжаление на доста места тая глупост става задължителна.
Аз казвам, че на мен за Windows не ми трябва антивирусна и не съм си инсталирал такова нещо някъде от 2004-2005 насам. Да, на теб ти трябва антивирусна, защото си мрънкащ страхливец и ти трябва външна причина да ти дава увереност, че си неуязвим. Аз за разлика от теб не разчитам на някакви тежки софтуери да ми дават такава увереност, вместо това просто съм развил достатъчно разбиране за операционната система и Интернет, за да знам къде да не кликам, какво да не инсталирам и как да си чистя Windows-a ако все пак нещо прихвана.Ако си под Линукс наистина не ти трябва антивир. Ама за уиндоус са над 100 милиона бацила, междувременно може и повече да са станали.
Ти го каза - Linux. Имам си Linux инсталация за банковите неща. Въпреки че съм си държал паролите запомнени в браузърите под Windows с години, без антивирусни, и нито стотинка не ми е изчезвала.Ако ти изчезнат спестяванията в банката пак ли ще мразиш 2FA?
Ъъъ как точно чистиш ако нещо прихванеш?Аз казвам, че на мен за Windows не ми трябва антивирусна и не съм си инсталирал такова нещо някъде от 2004-2005 насам. Да, на теб ти трябва антивирусна, защото си мрънкащ страхливец и ти трябва външна причина да ти дава увереност, че си неуязвим. Аз за разлика от теб не разчитам на някакви тежки софтуери да ми дават такава увереност, вместо това просто съм развил достатъчно разбиране за операционната система и Интернет, за да знам къде да не кликам, какво да не инсталирам и как да си чистя Windows-a ако все пак нещо прихвана.
Не ти е изчезвала щото имат TAN код.Ти го каза - Linux. Имам си Linux инсталация за банковите неща. Въпреки че съм си държал паролите запомнени в браузърите под Windows с години, без антивирусни, и нито стотинка не ми е изчезвала.
Ъъъ ми никак, щот не прихващам. Последно си спомям, преди доста години, че имах ядове и бях доста изненадан как след като инсталирах Windows, свалих и инсталирах WinRar от техния сайт и ми напълни компа с нежелани боклуци, които считам за вируси, след което вероятно съм преинсталирал отново. А борба с вирусчета съм имал последно на лаптопа на един приятел, пак преди години, който беше мисля на Vista, и се оказа доста трудно да се отърва от гадовете дори след преинсталация. Играл съм си да гоня разни exe-та по хардовете на приятели и понякога се е получавало, но по принцип е най-правилно и ефективно е да се преинсталира Windows. На съвременен комп обаче, с нещо по-ново от Vista, няма проблеми.Ъъъ как точно чистиш ако нещо прихванеш?
Дори не знам какъв е тоя код. Освен това не говоря само за банки, а и за неща като PayPal, epay, ако щеш и мейли, та дори и хостинги. Пароли, от които зависят финансите.Не ти е изчезвала щото имат TAN код.
Сигур си въшлясал с бацили, ама не го знаеш още. Благодат за крадците на бай хойни.свалих и инсталирах WinRar от техния сайт и ми напълни компа с нежелани боклуци, които считам за вируси, след което вероятно съм преинсталирал отново.
О да, разбира се. Толкова съм въшлясал с бацили, че дори бацилите са въшлясали с бацили и не могат да се разберат коя парола да ми хакнат, от коя карта да ми източат спестяванията, от кой портфейл да ми изтеглят криптото или каквото там се сетиш. И това положение продължава близо 20 години, щото от почти толкова време НЕ съм инсталирал вирусна на мой Windows.Сигур си въшлясал с бацили, ама не го знаеш още. Благодат за крадците на бай хойни.
Не е до треперене а до здрав разум.И смешното е, че дори хоратата, които попадат на очевидни или не толкова очевидни крипто измами, са много по-смели и предприемчиви от такива страхливци като теб, които могат само да врякат, треперейки дали някой лош измамник няма да им открадне и без друго оскъдните парички.
Знам го прекалено добре тоя здрав разум, по случайност пак от същия приятел, с който явно сте 1:1 като характер. То е параноя в параноята, все го е страх нещо да не му се случи, нещо да не му се счупи, да не изстине (и лятото ходи с по 2-3 дрехи), да не забрави да спре тока на апартамента преди да излезе (за да не стане късо => пожар), бърза да се прибере по светло, страх го е да си свали чантичката с документи/ключове когато седнем някъде да хапнем и какво ли още не. Да не говорим за проблема с вехтошарството, всичко събира и нищо не изхвърля. Здрав разум? От тук усещам, че и ти си същия параноик, или ще станеш.Не е до треперене а до здрав разум.
Не. За вехтошарството позна.усещам, че и ти си същия параноик
Казвал ли съм, че антивирусните се правят за да НЕ се ползват?Антивирусните са за да се ползват.