Реших да направя един технически анализ, след като койна предложи повече пазарно инфо:
Има AB=CD т.е. равно измерено движение между лявата пунктирна линия и нейната проекция като края е на 3595, като това се пада и последната подкрепа на възходящото движение.
Очаквам цената да стигне до нея подкрепа след, което цената да корегира до 4к, но ако цената затвори под 3595 то следващата спирка е до 1,8-1,9к - като това движение може да е изключително бързо, масата може паникира след като види близо 30% спад и да шитка ударно мислейки си, че балона се спука ...
Имайте предвид, че между 3,5к до 1,8к така че умната
Така е...Доколкото чета темите, не е било никак трудно първите години да се добиват такива количества. Още повече, че бяха евтини и можеха да се купят, дори да не ги копаеш Но тогава сигурно почти никой не е предполагал докъде ще стигне цената...
А някой ако има 100, значи е милионер вече
Скоро до марс ще ходим на почивка , ти някакви частни самолети.... все едно трамвая...Най-много пада дедовия.
Какво става, бре? Подкарахте ли частни самолети вече?
За ферарита няма да питам.
Няма какво да се засягам, това е просто прогноза - ако стане стане, ако не друго чакамеМай трябва да зуумнем тая графика нагоре....
Не се заяждам, само показвам разни предвиждания за цената. Януари пак ще я пусна да видим .
Как така ти ги открадна... без да остане анонимен...Аз лично не познавам никой, който да има повече от 0, и нещо биткойни
макар, че преди няколко години един ми открадна от портфейла на сайта около 20 биткойна, тогава бяха по 300 $ след големия първи спад.
едит: ама балъка си купи ауди а6 с тях, то никой не ги държи ония от едно време евтините 100%
имаше достъп до админа и си ги обмени от долари в биткойни и си ги изкара на портфейла и се покри, приемахме плащания през една шано система payeerКак така ти ги открадна... без да остане анонимен...
Дръжте BCH като хедж, само това ще кажаПускам да купя малко етер аз
Някой може ли да разясни на кратко за този hard fork на биткойн за 16-ти ноември, какви са вариантите и защо тази промяна според някои ще доведе до допълнителни койни?
Ако е същото като форка през август , койните се удвояват. Демек имаш 1 биткойн , след форка имаш пак този 1 биткойн + 1 от новата валута.Пускам да купя малко етер аз
Някой може ли да разясни на кратко за този hard fork на биткойн за 16-ти ноември, какви са вариантите и защо тази промяна според някои ще доведе до допълнителни койни?
А новата валута сега няма да е биткойн кеш, а нещо съвсем ново, така ли да го разбирам?Ако е същото като форка през август , койните се удвояват. Демек имаш 1 биткойн , след форка имаш пак този 1 биткойн + 1 от новата валута.
Защото част от хората остават със старата и продължават да я копаят, а други правят промените и се създава нова валута, която те копаят.А новата валута сега няма да е биткойн кеш, а нещо съвсем ново, така ли да го разбирам?
Нали уж идеята е, че трябва да се прави промени по блокчейна, за да работи по-добре цялата система? Защо това води до създаването на нова валута?