John Galt
Well-Known Member
Тенк ю.Не казват, защото въпроса беше разискван скоро->
Тенк ю.Не казват, защото въпроса беше разискван скоро->
През Coinomi става ли да си вземем LCC?
През Coinomi става ли да си вземем LCC?
Тва QT портфейл, което не става за мобилни, да го дръпна на windows и оттам ли?Най-добре с личен LCC портфейл. Аз вече взех моите след доста настройки и сканиране на блоковете.
И в yobit не могат да се продадат , защото не може да се депозира..... явно още нещо оправят.
Аз пък се занимавам с IQ option. Изводът: Не пазарувайте от места, където искат верификация.От Coinbase ми лазят по нервите от 2 месеца. За да мога да тегля пари от тях към БГ банковата ми сметка, трябваше да ми заверят акаунта там.
За целта трябваше да пратя малка сума SEPA депозит в евро към тях, като преди това напиша в акаунта ми при тях от кой IBAN ще изпращам сумата.
Ако IBAN-а на превода и IBAN-а, който съм свързал в профила съвпаднат, щели да ми верифицират сметката и да мога да тегля пари. Пратих 1 евро.. взе ми още 40 лв /защото от незнание за SEPA преводите зададох всички такси да са за моя сметка/, и като ги питах защо не са ми верифицирали сметката ми казаха, че IBAN-а не съвпадал с този от който пращам парите.
Писах до ЦКБ, казаха ми, че от моя IBAN са изпратени парите, в общи линии няма грешка. Проверих и в админа какъв IBAN съм въвел, моя си е, няма грешка.
И сега втори месец чакам да ми верифицират акаунта, сега пак им писах имейл ...
Предния имейл пък ми казаха, че трябвало минимално 6 евро да внеса, а не 1 евро... което не го пише никъде, нито пък сега ми го казват отново тowa, а ми обяснват за IBAN-a...
Работата намирисва вече с тази Венецуела. Пускат още едно ICO само ден след като бе пуснато Петро в продажба.Някой да е купил petro? Как мислите ще има ли успех подбно начинание?
Аз пък се занимавам с IQ option. Изводът: Не пазарувайте от места, където искат верификация.
Аз от IQ Option имах да взимам 300 долара близо
Напротив,точно от там,и само от там, трябва да купуват !Не пазарувайте от места, където искат верификация.
ХахахахНапротив,точно от там,и само от там, трябва да купуват !
на баба ти фърчилотоХахахах
Основната идея на криптовалутите е анонимност. Съответно пазарувам само от места, където тя е гарантирана