Грешката е в твоя телевизор - Faq си зарежда нормално - https://savedroid.zendesk.com/hc/en-us
100 000 . Някъде в редит се коментираше стартова цена по борсите от 6 цента , сега е 1 цент. А днеска пуснаха някаква игра , всеки който купи 100 000 участва за награда 1 милион токена , на всеки час.Ти колко си накупил от това?
Сигурно на двете борси, които японските власти затвориха. Поне така пише в няколко статии, че на това се дължи спадътНякой знае ли на какво се дължи спада вчера и днес? Искам да купувам, но се чудя дали да не изчакам още малко, дали ще пада още?
Сигурно на двете борси, които японските власти затвориха. Поне така пише в няколко статии, че на това се дължи спадът
Не ме кефи KYC над 849€ нещо...100 000 . Някъде в редит се коментираше стартова цена по борсите от 6 цента , сега е 1 цент. А днеска пуснаха някаква игра , всеки който купи 100 000 участва за награда 1 милион токена , на всеки час.
Има го обявено на страницата им за продажба. 24 човека ще станат крипто милионери
Съплая ме кефиКаква е тая шитня PACcoin? Търгува се от 2 месеца, сайта им не работи, а на 3-то място в Coinmarketcap!
Current Balance
6.01469708 BTC
Всичко започна есента на 2016, когато цената беше някъде около 650 $. Точно тогава имах един случаен период, в който препродавах амазон гифт (EUR FRANCE) 2 към 4 от цената (в моя полза) като трейдър срещу btc, средните сделки бяха между 0,2-0,35 бтц имам 45 + трейда. Погледнато от днес съжалявам доста, защото съм кеширал около 5 бтк на цена около 1500 лв за брой.С колко започна първоначално ?
Всичко започна есента на 2016, когато цената беше някъде около 650 $. Точно тогава имах един случаен период, в който препродавах амазон гифт (EUR FRANCE) 2 към 4 от цената (в моя полза) като трейдър срещу btc, средните сделки бяха между 0,2-0,35 бтц имам 45 + трейда. Погледнато от днес съжалявам доста, защото съм кеширал около 5 бтк на цена около 1500 лв за брой.
Пауза съм от миналото лято, продал съм много малко около 0,115. Смятам, че от август месец до края на годината цената ще е 22k $+, тогава може би ще продам 3/4 от тях.А сега как ги управляваш? Инвестираш, трейдваш или си решил да не ги докосваш?
Пауза съм от миналото лято, продал съм много малко около 0,115. Смятам, че от август месец до края на годината цената ще е 22k $+, тогава може би ще продам 3/4 от тях.
Според проучване, цената на Биткойн ще се увеличи три пъти до края на тази година.
В началото слагах голямо значение на тези проучвания. Но после разбрах, че всеки ден излизат нови прогнизи и това е чисто гадаене. Едно казва 30, друго 40, трето 50, четвърто 10. Смятам, че е най-добре да разчиташ на собствената си преценка.
https://savedroid.zendesk.com/hc/en-us/articles/115005994089-When-will-it-be-listed-on-exchanges-Какво стана с т'ва ICO (savedroid) пуснаха ли го? или го скамнаха