изчислявам го на 30 лева на ден.
не съм запознат с подробностите още, от няколко часа върти.
И ми е трудно да се ориентирам кое какво и как.
Малко е но е за опит и да стана и аз част от сектата
Ако всичко е ок, ще вдигна още залога.
И аз смятам да си правя копачка, но се поспрях малко, когато фалира МТ GOX. Дано цената пак да тръгне нагоре. Тогава вземам 4 видео карти и се мятам.
Ще ли ми продадеш само 1 видеокарта?Обмислям да махна две от машините ми (2800 khash).
Ако някой има интерес може да ми пише да го имам в предвид.
Всичко е гаранционно по машините с над 2 години гаранция.
И така, до края на света...Имах купени повече от 32,000 kh/s там! Всичко, което съм спечелил от 2010 когато започнах да копая BTC ! Напуснах работата си, за да произвеждам биткойни по цял ден ..."
Луд човек: 32,000 kH/s * 0.02402 = 768 LTC
768 LTC * 17 $/LTC = $13,056
http://econ.bg/Новини/И-Япония-не-призна-биткойн_l.a_i.531760_at.1.htmlРазлични страни и техните данъчни власти се опитват да решат как да регулират виртуалните пари, като според някои правителства те са начин за избягване на плащането на данъци и пране на пари.
В Русия трансакциите с биткойн бяха обявени за незаконни. Китай забрани на банките в страната да обслужват търговия с виртуалната валута, а в САЩ също се оказва сериозен натиск за взимането на сходно решение.
Властите в Сингапур пък класифицираха биткойн като стока, а не валута и наложиха данък върху плащанията с него.
най-новата е darkcoin, 15-20% по-малко "ток" хаби