Шерифе ти най-неистинския човек за мен. Един човек който премисля* какво ще каже не човек за мен.Измама ли е „Черният петък“ на eMag? (Подробен анализ) / Навръх Черен петък: потребителите масово пропищяха от eMag. КЗП вече предупреди за този магазин.
На мен ми е странно явлението – г-н Virosss къде се изгуби от темата? Какво стана? Блог постинг ще имаме ли пак? Или?
не знам защо подскачате като ощипани моми
и да са увеличили цените преди намаленията - какво от това?
имате интернет (щом пазарувате от онлайн магазин) - проверете как са цените..аз мисля, че не само в България се прави това...така че
като има простаци които ще купуват само защото е на промоция, ще има и такива практики
Точно, като ученик отиваме в Кауфланд да пазарим за ядене, лятно време. При зеленчуците амен война - всеки граби краставици като луд били на промоция. Купих и аз, отиваме след това до зеленчуковия пазари кво да видим, там краставиците по-евтини от тези на промоция в Кауфланд.![]()
Ти внимавай с каубоя, че се оплаква на админите ако му повишиш тон. И оплакването е като постовете му - 1000000 линка, 28 различни шрифта, 6-7 цитата и поне 3-4 различни размера шрифт.![]()
![]()
А най-интересното, че купуват толкова, колкото няма как да изядат и после половината ги джаскат в кофата изгнили
Относно шерифа, явно не обича хората да не са на неговото мнение, щом специално ми е отговорил и след като не съм забелязал темата, си направи труда да ми пише чак ЛС да погледна за да ме провокира![]()
![]()
![]()
В блога им пишеше, че почват с доставките от понеделник и до събота ще са ги разпратилиНяколко човека казаха, че са си поръчали от емаг. Получихте ли си нещата? Аз петъка си направих поръчката и очаквах още в събота да ми доставят стоката (съдейки по една споделена статия тук, че доставяли и в събота, а и на сайта им пише до 24ч.). Сега си влизам в акаунта и гледам, че пише Статус на поръчката: Поръчка, разпределена на консултант, което за мен си означава, че изобщо не са изпратени стоките.
То ако ще го чакам 1 седмица не ми трябват изобщо.
Мога ли да си купя 10 телефона от тези? http://gaga.aliexpress.com/250539009-1473091250-detail.html
И сериозно ли са по 17$ ? Доставката фрее ли е?
Ако някой може да помага да казва, Please![]()
Хайде вече да се научим, че това "обаждане, за да потвърди" няма да го бъде, а? От Китай като си поръчаш боклуци от дийл-а звънят ли в къщи на домашния да питат "Мяу, бау, потвърждава?"... От ибей също не са ми звъняли. Само ганьо трябва да му звъннеш, па ако може и безплатна доставка да му направиш и като я получи да се окаже, "че то не било каквото съм мислел че било" и трябва да му платиш и транспорта наобратно, защото някой недопрочел.Ние получихме писмо че на 3-ти ще е на адреса стоката, но интересното е че никой не се е ожадил да потвърди поръчката