Шерифе ти най-неистинския човек за мен. Един човек който премисля* какво ще каже не човек за мен.Измама ли е „Черният петък“ на eMag? (Подробен анализ) / Навръх Черен петък: потребителите масово пропищяха от eMag. КЗП вече предупреди за този магазин.
На мен ми е странно явлението – г-н Virosss къде се изгуби от темата? Какво стана? Блог постинг ще имаме ли пак? Или?
не знам защо подскачате като ощипани моми
и да са увеличили цените преди намаленията - какво от това?
имате интернет (щом пазарувате от онлайн магазин ) - проверете как са цените..аз мисля, че не само в България се прави това...така че
като има простаци които ще купуват само защото е на промоция, ще има и такива практики
Точно, като ученик отиваме в Кауфланд да пазарим за ядене, лятно време. При зеленчуците амен война - всеки граби краставици като луд били на промоция. Купих и аз, отиваме след това до зеленчуковия пазари кво да видим, там краставиците по-евтини от тези на промоция в Кауфланд.
Ти внимавай с каубоя, че се оплаква на админите ако му повишиш тон. И оплакването е като постовете му - 1000000 линка, 28 различни шрифта, 6-7 цитата и поне 3-4 различни размера шрифт.А най-интересното, че купуват толкова, колкото няма как да изядат и после половината ги джаскат в кофата изгнили
Относно шерифа, явно не обича хората да не са на неговото мнение, щом специално ми е отговорил и след като не съм забелязал темата, си направи труда да ми пише чак ЛС да погледна за да ме провокира
В блога им пишеше, че почват с доставките от понеделник и до събота ще са ги разпратилиНяколко човека казаха, че са си поръчали от емаг. Получихте ли си нещата? Аз петъка си направих поръчката и очаквах още в събота да ми доставят стоката (съдейки по една споделена статия тук, че доставяли и в събота, а и на сайта им пише до 24ч.). Сега си влизам в акаунта и гледам, че пише Статус на поръчката: Поръчка, разпределена на консултант, което за мен си означава, че изобщо не са изпратени стоките.
То ако ще го чакам 1 седмица не ми трябват изобщо.
Мога ли да си купя 10 телефона от тези? http://gaga.aliexpress.com/250539009-1473091250-detail.html
И сериозно ли са по 17$ ? Доставката фрее ли е?
Ако някой може да помага да казва, Please
Хайде вече да се научим, че това "обаждане, за да потвърди" няма да го бъде, а? От Китай като си поръчаш боклуци от дийл-а звънят ли в къщи на домашния да питат "Мяу, бау, потвърждава?"... От ибей също не са ми звъняли. Само ганьо трябва да му звъннеш, па ако може и безплатна доставка да му направиш и като я получи да се окаже, "че то не било каквото съм мислел че било" и трябва да му платиш и транспорта наобратно, защото някой недопрочел.Ние получихме писмо че на 3-ти ще е на адреса стоката, но интересното е че никой не се е ожадил да потвърди поръчката