Brexit?

Ще гласива ли Великобритания за напускане на ЕС?

  • ДА

    Votes: 4 28.6%
  • НЕ

    Votes: 10 71.4%

  • Общо гласове
    14
  • Poll closed .

TheVengefulOne

Active Member
Да видим какви са мненията във форума - ще гласува ли Великобритания да напусне ЕС утре?
 
От: Brexit?

Какво е ЕС? Да не би да имаш предвид ЕЮ?

Не разбирам? ЕС - Европейски Съюз. Какво е ЕЮ? Ако говирм за Юръпиън Юниън - щях да напиша ЮЮ.

пс. засега форума е единодушен ^^
 
От: Brexit?

ЕСССР рано или късно ще се разпадне понеже се ръководи от слабоумни психари. Да видим какво ще направят инглизите, дали ще са първите които ще забият пирон в ковчега.
 
От: Brexit?

Аз залагам, че остават. Много шум за нищо. Но ще е интересно де.
Иначе може да благодарим на Германия - успява за 3-ти път да преебе континента в рамките на 100 години.
Първата Световна - след това мизерия.
Втората Световна - след това бонсуче за изтока - руски бАтуш.
Сега какъв ли бонус ни мислят? #refugeesWelcome
 
От: Brexit?

Аз залагам, че остават. Много шум за нищо. Но ще е интересно де.
Иначе може да благодарим на Германия - успява за 3-ти път да преебе континента в рамките на 100 години.
Първата Световна - след това мизерия.
Втората Световна - след това бонсуче за изтока - руски бАтуш.
Сега какъв ли бонус ни мислят? #refugeesWelcome

Англия е бъкана от много години с чалми, индийци, пакистанци и прочие. Знаеш ли, че е по-евтино на места да звъннеш до Индия, отколкото на съседен град във Великобритания. Англианите и французите отдавна са си чужди като брой население в собствените си държави. И според мен плашат напразно, никъде няма да излизат нищо няма да направят.
Германия е тежко положението, оная крава така го направи. А тя беше държавата с едно от най-чистите населения в Европа. Спомням си по География го учих като ходих на уилище (верно беше отдавна) ама 2% имаха само чуждо население. А сега на всеки ъгъл брада и талибанска физиономия.
 
От: Brexit?

Ако не иска да го напусне, то Трансатлантическо споразумение ще ги принуди ;)
 
От: Brexit?

Ще останат разбира се. Дори смешният им премиер си смени мнението относно този въпрос. Искаше човека да си привлече гласоподаватели. Какви ли не оферти се появяват в последните дни, ако Великобритания остане в ЕС, то не са отстъпки, то не са обещания и какво ли още не и то не от ЕС, а от самите британци и техните компании. Дори и да не мине сега, не пречи следващата година да си направят римейк. Разбира се всичко е на кантар все още, вече гръмнаха някакъв депутат, а изборите само глупак би си помислил, че ще бъдат честни. :lol:

TheVengefulOne - "Сега какъв ли бонус ни мислят? #refugeesWelcome ". Те не мислят, те изпълняват заръките на чичо САМ. Германия не е суверенна страна и всеки с повече мозък го знае това. Дори още се водят окупирана държава, а базите там са американски, не натовски.

D.Ivanov - Ако си ходил на училище преди 50 години, може да приемем, че са били 2%. Германците си го направиха така, лидерите им привлякоха всякаква сган да им работи, първо турци, после още какви ли не. А германските пленници в СССР, дори не ги е искал самият Конрад Аденауер.

tprodanov - Швейцария е доста добър пример за алтернатива, как можеш да работиш с ЕС, без да си вътре в него, но това не означава, че Европейското законодателство няма да важи за теб. Но като цяло е една идея по-добре от пълноправното членство, особено за страна като Швейцария, която държи изключително много на суверенитета си!

Zdravko.Kapanov - Нека първо мине това споразумение, тогава ще видим, защото АКТА, СОПА и ПИПА не минаха или поне бяха отхвърлени до колкото си спомням. Да не бързаме с подобни изводи, за да не стане като приказката с рибата и тигана.

Като цяло ще бъде интересно, но и ефекта върху останалите т.н анти-системни партии ще бъде много интересен. Тук имаме италианските пет звезди, едни френски националисти, имаме фракции още из цял ЕС (националисти из всяка страна в ЕС), една Каталония, Шотландия, страната на Баските и Швейцария и Исландия, които отказаха да влизат в ЕС. Да добавим и едно гъмжило от ислямисти, които утре може да поискат да си имат халифат в южна Франция, а като нищо утре и ИРА да се активизира в северна Ирландия. Да не забравяме прибалтийските републики, в които живее значителен процент руснаци, както и германската Пегида, няма как да не бъде спомената конкретно и тя. Смъртоносен микс, който ще продължава да ври и кипи в затворената тенджера, но какво да очакваме от икономически гигант като ЕС, който в същото време е политическо джудже с такива малоумни лидери, които са като мекотели в казана.

И накрая да добавим, при провеждането на едни честни избори в ЕС, най-малкото ще осъмнат много градове и градчета с кметове ислямисти или индиици и тем подобни. Така че, очаквам доста шмекерии и най-различни циркове утре на референдума.
 
Последно редактирано:
От: Brexit?

Не ми се обяснява защо е грешно решението им и само ще си навредят, вместо да спечелят. Единственият вариант да спрат емигрантите е тотално капсулиране от останалият, свят и тогава ще губят жестоко - тук в хумористичен и саракстичен вид е обяснено голяма в голямата си част защо не:
[video=youtube;iAgKHSNqxa8]https://www.youtube.com/watch?v=iAgKHSNqxa8[/video]
 
От: Brexit?

Аз гласувах че ще напуснат, защото ми се иска да го направят.
Но ако сме реалисти, дори и повечето хора да гласуват за напускане, изборите ще бъдат фалшифицирани и ще останат :)
 
От: Brexit?

Ще останат, защото колкото и да изглеждат тъпи, не са чак толкова тъпи.
 
От: Brexit?

А ето и малко размишления на англичаните по въпроса:

[video=youtube;8_zQPT8V29w]https://www.youtube.com/watch?feature=share&v=8_zQPT8V29w&app=desktop[/video]
 
От: Brexit?

Ясно беше какво ще се случи, почнаха да подготвят почвата с облъчване по медиите :)
 
От: Brexit?

Ще останат с малък процент разлика. Примерно 52 % за и 48 % против.
Доводи много, излязат ли ЕС ще бъде пред рухване - дали е добре или зле да се разпадне ЕС, всеки има мнение, но контролът който налага ЕС с цел облаги на кооперации ще бъде поставен под риск.
Няма как остават, каквото и да гласуват, в крайна сметка.
 
От: Brexit?

Според мен пък остават, с доста по-голям процент. Нещо от рода 55-45, ако не и 60-40. Както казах, дори и кръвосмешенията от острова не са чак толкова тъпи.
 
От: Brexit?

Аз искам да излязат, защото и без това надуутите англичани са много назад от европейския мироглед. Да си духат чая
 

Горе