Инвестиция и манипулация са различни неща... последно?
Според мен пък не. Между другото, няма особено значение кой колко налива в една кампания. По-важни са посланията.
Инвестиция в пропаганда и манипулация на масите. В сащ харчат милиарди за кандидат президентските кампании.
защо не? Според мен след излизане от ес, великобритания няма да преживее икономически БУМ който да оправдае инвестицията за пропаганда на идеята за излизане?
защо не? Според мен след излизане от ес, великобритания няма да преживее икономически БУМ който да оправдае инвестицията за пропаганда на идеята за излизане?
Това с кюфтетата е пълна простотия. Бай Ганьо ще се върже.ТОЛКОВА за тази опорна точка
да си статистик е една от най-жалките длъжности и какво се оказа? прилича на вица за кюфтето - от 10 човека 5-ма яли по две кюфтета > следователно всеки е изял средно по едно та така са разпределени и процентите в горната таблица
Защо не? Защото, ако ти обещая, че парите - вноска към ЕС ще отидат в твоето здраве, това е адски силно понятие, а аз мога да го обещая без да ми струва нито стотинка. И за другата страна става адски трудно, ако ще да харчи милиарди - какво ще ми обещае, че ЕС е един чудесен свят, свободна търговия и подобни? Дреме ми, онова послание е в пъти по-силно.
Ето затова е защо не. Защото силата на посланието е основното, а не толкова нейния бюджет.
Колкото до икономическия бум, изобщо не бъди сигурен. Всъщност, Англия може да изживее наистина сериозен бум чисто икономически.
реално това убийство натежа повече на желаещите да останат и беше в полза на брекзитожелаещите
Кога ще излезем ние ?
Като Атака, АБВ и БСП съберат мнозинство излизането ни е в кърпа вързано.
:lol: :lol: :lol:
По думите на млади хора, протестиращи срещу Брекзит, кампанията е била пълна с дезинформация и манипулации
Какъв процент от жителите на Лондон са тия млади хора?
Голяма сцена, голям театър, мноооооооооооооооооооооооооооооого пари горница.Аз си мислих, по-големи мишки и глупаци от нашите няма, ама ... борето джонсън, фаражчо вдигнаха високо летвата http://dnes.dir.bg/news/ostavka-lider-brekzit-farazh-23190150?nt=4
Сега остава да се разбере, кои интереси обслужиха и кои ги финансира (всеки сам се сеща) защото приказката след тях потоп е в пълна сила ... англетата направо гледат като теле в железница, докато завалиите си взеха нужното за свършената работа.
Ако сега пак някой тръгне ми врънка колко сме заблудени всички в БГ, къв кофти матрял сме, кви офци сме и как нашите политиците са най-големите мизерници в света - директна червена ряпа давам
Аз си мислих, по-големи мишки и глупаци от нашите няма, ама ... борето джонсън, фаражчо вдигнаха високо летвата http://dnes.dir.bg/news/ostavka-lider-brekzit-farazh-23190150?nt=4
Сега остава да се разбере, кои интереси обслужиха и кои ги финансира (всеки сам се сеща) защото приказката след тях потоп е в пълна сила ... англетата направо гледат като теле в железница, докато завалиите си взеха нужното за свършената работа.
Ако сега пак някой тръгне ми врънка колко сме заблудени всички в БГ, къв кофти матрял сме, кви офци сме и как нашите политиците са най-големите мизерници в света - директна червена ряпа давам