От: От: От: bTV заменя един час праймтайм публицистика с турски сериал
ТИ си конкретизираната, конкретиката си ти.
Я конкретизирай?
Я конкретизирай?
Сега Слави го чакаме да напусне кораба и още някой.
Говори за типичната домакиня с промит мозък и дава конкретен пример с теб
Пускаш водата и това е.Каквото искат да си пускат. Аз не ги гледам. Така, че ми е все тая.
Пускаш водата и това е.Много пумия се излива от там всеки ден. Ще видим кой политик колко ще си плати преди май месец.
![]()
Естествено, характерно за един средностатистически пръчльо е да прави анализ на базата на аватар и 10 думи в изречение. ;-)
С това си обяснявам тъпото заключение на blaster.
След нашествието на "алтернативните уфси" забелязвам много тегава тенденция във форума - в доста от темите или тече ухажване по двойки, тройки или четворки (което е приемливия вариант)
или двама се хващат за гушите и не се пускат с дни. Бизнес и предприемачество не виждам. (е фейсбук вериша само процъфтява). 8)
Аз ли съм замесен, и защо? трябва да пиша дълги тиради за да си обясня собственото мнение или защото съм новобранец, но гоня 500 поста ви влязох в зоркия поглед? Мнее не е това, просто няма какво да кажете, кво да направя, че сте скучни и мислите в някаква рамка и като ви дойде някое мнение извън стандарта и не знаете как да реагирате, релакс и без омраза.
Човек, кажи какво те дразни в прав текст
Кривите текстове повече ги харесвам, затова в крив текст - не поставяй разни определения или заключения, без да познаваш човека отсреща!
Абе то си личи, че си крив човек и кривите текстове ти харесват...