Изказах си мнението за турските сериали и какво от това, всеки си има мнение, нали? Но като не е като твойто и става проблем? Сори, но и аз съм човек с предпочитания
Кво ще се повтаряш, ти да не си фифи
Очевидно е, че си някое дете от 1-2 клас, което има само по 4 часа на ден уроци и не ходи на занималня, за да спами из форума.
Иначе, ако си възрастен - като ти гледам коментарите... тц-тц... доооста жалко за теб.
П.П.: С риск да копирам колегата по-горе с поздрава, не мога да се стърпя.
Поздравявам те с песента "Оди у кофотУ".
Благодаря на Касиопея, че ме защити от наглите и с нищо непредизвикани нападки, ще си запазя правото да я почерпя на Форумната среща :beer:
Предаването си беше много добро и лидер в тази часова зона - и имаше всякакви гости - герберасти, атакисти, бсп, организации, хора - всеки си изказваше мнението - 90 минути... - по 3-4 госта , а сега 3-4 души говорят 30 минути. Няма какво да си говорим, универсална грешка. Тоя педера*т Венелин петков има до нас апартамент на морето - като го видя лятото ще му тегля една путк* майн*, че нищо не става от този капут.
Не те е защитила, просто нямам време да се разправям с теб.
Надявам се като имаш време да прегледаш по-внимателно дали заслужено си се заяла с човека. Но ако ти е важно да се "разправяш" за спорта, се извинявам, че се намесих на страната на blaster. Което не означава, че ще си трая, ако отново ми направи впечатление неоснователно репликиране.
cassiopea - това е чиста цензура и опит да няма чиста публицистика в ефира, пък вие си го извъртайте както искате.
Може и така да се погледне. Въпросът е да се докаже обосновано и аз това очаквах от вас, като ми докажете, защо едно такова предаване и с какво е по-полезно от турския сериал? Какво научавам след като гледам дискусия с политици?
Очевидно те е обидило "облъчена"- защото "домакиня" би трябвало да е всяка жена, ако не е слугиня или принцеса.
Аз мисля, че има правдивост в думите, а не е целяна обида.
"Извадка" си, защото ти единствена като дама си се включила в темата и си коментирала сериалите. По подразбиране няма как мъжете да коментират турските сериали. Аз, ако гледах турски сериали сигурно щеше да ми направи впечатление заглавието на темата и да се включа, но тъй като не гледам се намесих по друга причина.
В случая blaster е отбелязал, че си "говорител" на другата гледна точка и че са се съобразили от телевизията с точно тази гледна точка, за да направят промените.
Но по-важното е, че той дори не ти е отвърнал на обиденото въпросче, а Ремайнд. Тогава ти "подпали" и захапа невинният позволил си просто да обърне внимание, че и мнения като твоето съществуват.
Облъчени ... сме всички след `86, особено ако си марширувала на манифестация. Какво да се прави?! Мутанти. Визирам и себе си. От тогава подозирам ми е аномалията двойни бъбреци, ама не се обиждам. Мога да съдя някой, че ме е облъчил, ама кой не съм сигурна. Въобще гледайки телевизия и стойеки пред компютър, всеки човек доброволно е подложен на облъчване.
Това е скромното ми тълкуване.
Може да ми викате "Каси-Синята каска" :twisted: