Според мен трябва анкета , кой от двамата е по-полезен за форума. Ще е интересен експеримент. Победеният се задължава да качи снимка само по прашки
Да, ето сега вече си говорим.Според мен трябва анкета , кой от двамата е по-полезен за форума. Ще е интересен експеримент. Победеният се задължава да качи снимка само по прашки
Айде, uni-web поне е сравнително млад, ама 40-годишни д-та по прашки не знам дали бих гледала.
На мен пък не ми перчи. Да си стои и да си флиртува. Всъщност ни трябват повече такива жени във форума, за да привлекат необщителни коч-преприемачи :lol:
Айде, uni-web поне е сравнително млад, ама 40-годишни д-та по прашки не знам дали бих гледала.
Айде ти може да искаш да гледаш уни по прашки ама на останалите в темата не им се нрави идеята, да не обърка форумите?
Айде ти може да искаш да гледаш уни по прашки ама на останалите в темата не им се нрави идеята, да не обърка форумите?
Изчел съм достатъчно коментари от щастливи тролове, затова гласувам за момето/лелчето
Ти пък, и на теб ще се покажа, нямаш грижи....
Flame Zone раздел във форума ще пасне перфектно, без правила
Нем, в интерес на истината ич не държа да гледам снимки тук, дори и "облечени". Ама, опитвах се да преценя кое е по-малкото зло.
Укротяване на опърничаватаЖени? Това не е жена , звяр то освен хийт друго не може! Направо ме лудна с това мнение!
Тука имаше малко женска злоба признай си!!