Искате ли да ви постна колко са ми красиви краката, ей сега ви поствам една снимка да ми дигнете рейтаааааааа..............., че без това за к**а ми е.
Темата се превърнала в турско сериалче 432342 епизод. Аз очаквах вече да се псувате на майки и да се скубете под мишниците
Темата се превърнала в турско сериалче 432342 епизод. Аз очаквах вече да се псувате на майки и да се скубете под мишниците
Ей сега като я преместят в политика почваме
Зависи до къде си го докарала. И аз не държа. По-добре да гледаш 30 минути към слънцето. По-малко ще боли.Щом казваш. Ама то на такъв въпрос - кой от двамата предпочитам да видя по прашки, просто няма верен отговор
Въпросната госпожица същата ли е, дето си показваше краката чрез снимков материал в една от темите на Amoun ?
Вижте какво разберете се и се помирете.
Нещем да гледаме никои по гащи
Ти можеш ли се разбереш с незадоволена змия?
Абе някои хора не изглеждат добре без дрехи !
Даже под някои имам предвид повечето от нас...
нИдей - вече съм си самообещала, че на всяка постната тук снимка, ще давам червена репутация на постналия - дори и да ти е актуална снимката, от близките 10 години.
А, Амуне, ти за това имаш някаква обсесия към плюскането - към мекиците, конфитюра и кибапчитата в частност. Бивш дундьо си.