От 1 месец използвам ChatGPT и бих казал, че много зависи как го използва човек... Много е важно как формулирате въпросите си и какви инструкции му давате. На този етап не бих казал че е за всеки. Аз го използвам основно да ми спестява време за писане на имейли и кратки кодове. Специално за бизнес комуникацията на английски ми е много полезен. Понякога прекалява с любезностите, но за 10-15 секунди като го редактираш е перфектно. Ако се използва като инструмент мисля, че е изключителна технология, но да разчиташ на него и да го използваш за работи които незнаеш не мисля че е удачно на този етап. Според мен това е бъдещето, въпроса е в каква посока ще поеме. Последно време пък от гугъл съм много разочарован. Почти е невъзможно да намеря вече каквото търся. Винаги ми изскачат сайтове предлагащи продукт или услуга с въпросното ми търсене, но не и конректна информация за това което търся. Според мен това се дължи на начина по който започнаха да кросват информацията. След като някой приятел влезе в офиса и ползва Wifi мрежата, започват да ми вадят новини, продукти и като цяло търсенето започва да се влияе от хората които са около теб на базата на техните търсения също. В стремежа си да усъвършенстват нещо което си е работило добре, започнаха да го скапват...