Конкретно ChatGPT от OpenAI има изразен политически ляв наклон и беше показано в няколко проучвания преди 2-3 месеца. Мързи ме да изкопая публикациите.
Малко го преправиха от тогава, но все още моделът не е напълно безпристрастен.
Когато Алена ми гледа и звездите мълчатÐови ÑелеÑонни измами Ñ Ð¸Ð·ÐºÑÑÑвен инÑÐµÐ»ÐµÐºÑ - ТÑÑд
ÐапÑлно ÑоÑно имиÑиÑа глаÑа на ваÑи близки ÐаплаÑа измамаÑа да Ñе ÑазпÑоÑÑÑани по ÑвеÑа ТелеÑонни измамниÑи в СевеÑна ÐмеÑика Ð¸Ð·Ð¿Ð¾Ð»Ð·Ð²Ð°Ñ Ð¸Ð·ÐºÑÑÑвен инÑелекÑ, за да имиÑиÑÐ°Ñ Ð³Ð»Ð°Ñа...trud.bg
Дали този джътъпъ, ще отговори защо хостинг представен като safe $ private & anonymous hosting базиран в страната на лилавите шоколадови крави е собственост на Микрософт?Microsoft обявиха, че другата седмица ще пускат GPT-4.
Някои от основните разлики с GPT-3:
- около 100 трилиона параметъра, което го прави сходен с броя на синапси в човешкия мозък.
- 500 пъти по-голям като обем данни.
- ще могат да се комбинират множество модели (което всъщност е най-интересната новина).
- вероятно ще поддържа звук и видео.
А аз тук се мъча с тъп Stable Diffusion за генериране на изображения.
Искаш да кажеш, че си прегледал всички амен 100 страници?GPT-4 е вече факт. На който му е интересно. Има невероятни неща. https://cdn.openai.com/papers/gpt-4.pdf
GPT-4 отдавна е интегриран в Bing. Няма кой знае каква разлика между GPT 3.5 и 4, освен в огромната разлика в цената и в скоростта.GPT-4 е вече факт. На който му е интересно. Има невероятни неща. https://cdn.openai.com/papers/gpt-4.pdf
GPT-4 отдавна е интегриран в Bing. Няма кой знае каква разлика между GPT 3.5 и 4, освен в огромната разлика в цената и в скоростта.
=USEGPT("Do something")
Не само че ги е прегледал, ами и е разбрал всичко.Искаш да кажеш, че си прегледал всички амен 100 страници?
Аз го ползвам за гадже. Винаги ми отговаря.Този джъпътъ е изключително подходящ за ташаци, мемета, пранкове и подобни, даже се очудвам, че във форума почти няма такива.
За тази цел хората са направили character.ai.Аз го ползвам за гадже.
Какво е това, сайт за запознанства ли ?За тази цел хората са направили character.ai.
Не ще да пише мръсотии и не става за сексчатАз го ползвам за гадже. Винаги ми отговаря.
Освен това е умен