Count.bg - безплатен брояч на посещенията

@nsevimov имаш ли идея, защо дава такива отклонения?
В момента
histats - 4,591
count - 5,694

@nsevimov имаш ли идея, защо дава такива отклонения?
В момента
histats - 4,591
count - 5,694
Разликата най-вероятно е заради това че Count.bg не е блокиран от Adblocker-ите.

Докато Google Analytics, Matomo, Histats оставят една камара бисквитки и Adblocker-ите ги блокират и заради това не отчитат реалните посещения.

Същият филм го играх с Matomo и Google, следя посещението през логовете на сървъра обаче Google и Matomo въобще не ги отчита защото посетителя има Adblocker.

Привет, сайтът беше оправен още вчера от @nsevimov. Занапред не би трябвало да има такива проблем. Услугата е паднала защото е свършило дисковото пространство, заради многото автоматични бекъпи. Взел съм мерки да не се случва.

Здравейте,

Важно е да упомена че собствеността на Count.bg е на @alexinfoag , също така проблема с downtime се дължеше на недостатъчно дисково пространство поради локални бекъпи на базата с данни която е 50+ GB.

Направих базата да се бекъпва на моя локация в S3 и локалните бекъпи от 30 ги съкратих до 7 бекъпа, мисля че в бъдеще няма да има downtime заради тази причина.

Мисля че е добра идея @alexinfoag да си остави връзка към Revolut-а и всеки който е загрижен за тази услуга да помага за развитието на проекта, защото от личните съобщения и постовете тук когато има downtime изглежда че сте загрижени което е супер.

Горе