czar, ще дадеш ли някакви телефони за връзка?
Благодаря. Въпросът е, че доставчика продава и на дребно и то на цени по-добри от тези в ebay. :|Здравей tuger
това въобще да не те тревожи. Сериозните Дроп Шип складове продава само wholesale и не продават на дребно, Ако пък продават на деребно цените им са доста по дебели. да не говорим че около 99,99% от онлайн сторовете не складират никаква стока - така че това си е начин на работа и не бива да те притеснява.
Аз да ти кажа с фирма ми отне една година за започна ,но ето че всичко ми е готово най сетне и мога да се похваля че имам поръчка.Благодаря много на всички които ми помогнаха и най вече на E-Bussines
Има няколко варианта.А от къде си намирате клиенти за продуктите Какви са начините
Да те попитам фирмата ти в САЩ ли е или в БГ? И накой пазар оперираш? Обикновено всички се насочват към САЩ, но знае ли човек.
Според мен не е нуно в началото да се хфърлят пари и нерви за фирма. Може да се започне без фирма и когато направи човек, една две продажби и влезе малко в час, лесно може да се регистрира фирма.
Друг мой съвет е да не се хфърляте в началото на големи поръчки и на стоки с големи цени. Първо опипваш пазара и партньорите си и тога се отпускаш в свои води. Така ще спестите много главоболия.
Всичко това е супер, чел съм и другаде за това, но искам само да попитам има ли фирма, която да предлага DropShipping в България?
Здравейте ,
само исках да споделя нещо интересно по повод на всички които казват че трудно се намират дроп шипъри а аз казвам че просто бъка от такива и че повечето производители са и дроп шипъри. Ето едно писмо което получавам от от фирма която работи , произвежда и продава от 1869 година ( намам грешка в годината). Честват 150 години от създаването на фирмата и ми пращат писмо в което пише между другото следното:
".....In the past 3-4 years our on time shipping of drop ship orders has improved dramatically and currently resides higher than 99,%."
мисля че няма какво да добавя. 150 годишен производител трърди че повече от 99% от поръчките му са дроп шип. А имат сигурно 200 магазина в USA. За какво говорим значи...
Поздрави на всички
Не казва той с кои фирми работи, все едно някой ще му открадне клиентите... което е доста странно. Ако фирмата има 200 магазина в САЩ, които правят 1% от продажбите й, то сигурно има 100 000 риселъри, които работят на дроп-шип принцип. При това положение, конкуренцията, която можеш да си създадеш, ако споделиш името на фирмата във форума е просто малка капка в морето.
Благодаря за предложението. Аз с дроп-шип засега не се занимавам, но следя темата с интерес. Доста хора поискаха примери. След като има толкова много дропшипъри и сайтове, които продават техните продукти - дай примери, които не са от твоята ниша (ако се притесняваш от конкуренция).
Обяснението е просто - да не си говорим общи приказки, а да имаме малко конкретика и примери. Кажи "ето ви 5 сайта, които продават продукти на дропшипъри, ето ви 5 дропшипъра, с които може да работите" и дай линкове за да може човек да се ориентира малко от малко.