Да, така е. А за другите, се изисква само фирма, която да има лиценз за търговец. Като е и тук.По принцип може.
На практика е неуместно и е трудно за реализация.
За да си направиш акаунт към американски дропшипър се изискват американски: банкова сметка, кредитна карта и бизнес лиценз.
Ако искаш да си отваряш офшорка мога да ти дам проверена фирма за това.
От моя опит с дропшипинг компании мога да Ви кажа е е доста трудно. Много много трудно се печели по обясними причини. Първо- как да оптимизираш сайт който е с дублирано съдържание. Трябва да си подвереш малко продукти към 100 за да можеш да им променяш описанията. Иначе сайта няма шанс да се пребори с конкуренцията.
Здравей ,много искам да разбера следото.
Имам сега фирма в България , мога ли с нея примерно да си отворя редовен магазин и да сложа неща от сайта който си дал , и като имам поръчка да си доставят нещата тези хора ?
Извинявам се ако въпроса е тъп .
ами имам фирма ,но е БГ фирма , под редовен имах предвид със фирма . Мога ли с тази фирма да продавам продуктите от горепосочения сайт в цял свят ?
Здравейте, ще имам няколко въпроса на тема дропшип. От един склад ще купувам на цена Х дадена стока(ще ми се издаде фактура по тази цена) и ще я продам на цена У. Доколкото разбрах това е то дропшип. Но аз съм физическо лице, имам ли право да продавам нещо и ако да, кога и какви данъци ще трябва да плащам? Сигурно може и без тези формалности, но ако ме хванат, . . .