E-Business
Active Member
От: DropShipping - Много Печеливш Интернет Бизнес (DSh Vs. Aff)
Здравейте отново на всички!
От доста време не съм влизал и гледам заитересованите от DropShip са се увеличили което само може да ме радва че намирам потдръжници.А и темата станала с най=много разглждания Аз нямам нищо против семинар по темата , мога да споделя моят повече от 4 годишен опит. Ама някой друг да го организира че нямам време.
Да се похваля, получих покана от най-големия ми дроп шип бизнес партньор да посетя едно изложение в Чикаго, та за това ме нямаше, покани, визи ала бала... та надявам се да се запозная вече и съвсем от близо с бизнеса = и то на USA територия. Обещавам да отврям по често форума и да помагам на който има нужда.
И не съм се отказал да трърдя че в DropShip=а му е майката.
Bricksn благодаря ти за мнението. Иначе бижутерията и часовниците са това което ми харесва и бих се занимавал с удоволствие, но наистина май не са за "първи стъпки". Търсенето на ниша продължава, сигурен съм, че за всеки има по нещо.
А въобще май има нужда от семинар по темата. E-Business или някой друг с опит в DropShipping-а дали няма да организира такъв? Сигурен съм, че ще бъде успешен и ще има много желаещи при добра организация!
Здравейте отново на всички!
От доста време не съм влизал и гледам заитересованите от DropShip са се увеличили което само може да ме радва че намирам потдръжници.А и темата станала с най=много разглждания Аз нямам нищо против семинар по темата , мога да споделя моят повече от 4 годишен опит. Ама някой друг да го организира че нямам време.
Да се похваля, получих покана от най-големия ми дроп шип бизнес партньор да посетя едно изложение в Чикаго, та за това ме нямаше, покани, визи ала бала... та надявам се да се запозная вече и съвсем от близо с бизнеса = и то на USA територия. Обещавам да отврям по често форума и да помагам на който има нужда.
И не съм се отказал да трърдя че в DropShip=а му е майката.
Последно редактирано: