Здравейте на всички!
Тъй като DropShipping бизнеса ми се струва интересна възможност с добри изгледи за развитие, имам няколко въпроса към E-Business, като най-опитен от нас, и се надявам да ми отговори скоро, но разбира се и някой друг ако знае нещо нека да казва!
Първо бих искал да ми препоръчаш най-добрата според твоите виждания фирма за регистриране на фирма в САЩ. Става въпрос за щата Delaware, защото там, доколкото имам информация, можеш да откриеш фирма с адрес и седалище извън САЩ.
Вторият въпрос за фирмата е: кое да предпочета- LLC или Corp., при положение, че съм български гражданин и искам с данъци да се облага самата фирма, но не и аз, защото не съм на територията на САЩ. Твоята фирма какъв тип е и защо си предпочел точно този?
Относно E-Bay: защо избягваш продажбите в E-bay? Заради месечните разходи, голямата конкуренция или нещо друго?
Относно кредитните карти: когато ДропШипърите ми искат директно номер на кредитна карта, мога ли да им дам номер на българска карта /Кредитна или Дебитна/ или трябва непременно да бъде американска кредитна карта? Ако е така, ще те помоля за малко информация относно това как да си изкарам американска кредитна карта, след като вече имам фирма, без да се налага да ходя в САЩ. Предполагам, че ще искат някакъв депозит или нещо подобно?
Благодаря предварително, очаквам с нетърпение отговор, а аз през това време ще събирам усилено информация. Разполагам с необходимите средства, но имам нужда от насоки как да го направя по най-добрия начин, за да не си губя време, нерви и пари в неуспешни опити за интернет търговия, защото вече веднъж бях готов да излея сума пари в един сайт в България, но в последствие разбрах, че в България Интернет бизнес няма, а скоро няма и да има, затова нямам намерение да убеждавам българина в нещо, в което са се убедили хората още преди 20 години сигурно!
Лека вечер!