Здравейте, прочетох цялата тема, интересно, че в началото като почнах да чета бяха 2007г. постовете, сега вече сме 2010г.
Дали нещо основно се е променило от тогава до сега? Както доста хора тук и аз се зарибих по Drop Shipping-a след изчерпателната информация на
E-Business.:clap:Но има и друго при мен, знам че това всичко наистина би работило добре, защото прекарах последните 2 лета в Щатите. Запознат съм с тяхната култура и начин на живот. Както и с пазаруването online там, разплащането с Debit (Credit) карта, доставките и т.н.
Като цяло имам няколко предимства, освен тези вече изброените, които предполагам, че ще са ми от полза:
- Имам Social Securiry Number (SSN) (Ще ми помогне ли?)
- Банкова сметка в Bank of America
- 5000$ cash
- Основни познания в изграждането на сайт (HTML, e107, Joomla)
Това което ме притеснява главно е:
- Отварянето на фирма в Щатите, всичките документи и плащания на данъци...
- Нямам грам опит в SEO, оптимизиране на търсачки, купуване на линкове, реклама и т.н.
- Имам чувството, че вече всички пазарни ниши са заети от добре направени и стабилни електронни магазини, може това не е било така, когато
E-Business е отворил темата през 2007г. да ни светне и нас за какво става дума, но сега вече през 2010г. ми се струва, че за новобранци ще е адски трудно да пробият.