Blinky
Owner
От: Re: От: DropShipping - Много Печеливш Интернет Бизнес (DSh Vs. Aff)
Успехи и мисля, че дропшип сайтовете трябва да заделят бюджети и за този вид реклама. Но естествено да бъде в рамките на разумното. Не е нужно да си на 0 само и само за да си някъде. А и даже да е така си на "-", защото труда не е сметнат, ако се сметне сте си направо на "-".
Да, и аз бих препоръчал да се дава леко с бидовете, за да опипа почвата. Не е длъжно да си на топ позиции и да обираш големия трафи. Важното е да се нагласи така, че не само да се избива кампанията, но и да се прави разходи печалба 1:10, което не е невъзможно, но се иска много опити, труд и малко късмет. Каквото и да си говорим истината е, че всеки там на тези шопинг сайтове е излезнал с мисълта да е на печалба. Фиидовете и на двата сайта са различни, но методиката е една и съща - този, който дава най-много седи най-отгоре, но това не означава със сигурност, че продава най-много, както и, че му се клика офертата най-много. Абе има си тънкости, които с времето могат да се научат и приложат и при други PPC сайтове, каквито са и 7search, mamma и други.Преди не се налагаше.Сега го направих на таблици,защото като пускаш към shopping.com и shopzila си имат коренно различни изисквания.А и не може да се нарече точно оптимизация,по важно е цената там или рейтинга ти.Гледам да не плащам чак толкова много пари там,защото само ги пробвам все още и не знам дали си струва
Успехи и мисля, че дропшип сайтовете трябва да заделят бюджети и за този вид реклама. Но естествено да бъде в рамките на разумното. Не е нужно да си на 0 само и само за да си някъде. А и даже да е така си на "-", защото труда не е сметнат, ако се сметне сте си направо на "-".