От: Re: От: DropShipping - Много Печеливш Интернет Бизнес (DSh Vs. Aff)
Здравейте! На скоро ме светна един приятел за дропшипинга.
Обаче....... това работи ли? Наистина?Нямам пари,просто съм в момента в голямо финансово затруднение,иначе бих пробвал... но ми е интересно, някои занимава ли се още с дропшипинга с ебай към Amazon?
и имам няколко въпроса:
1.Защо ми трябват два акауунта и в е-бай и в амазон? Кой амазон и кой е-бай ? Мога ли да търгувам с тези в Америка или е по-добре към ebau.co.uk? и амазон.uk?
2. Какво става с Таксите ? ДА не ме погнат данъчните на края?
3.Виждам,че това е нещо като... да си прекупвач! - --> е окей,ако почна да разцъквам с някакви стоки за по 100-200 долара/паунда... какво става? какво ОСТАВА? за мен? Т.е. аз трябва да имам една смеетка заредена с поне 1000 долара за да мога да прекупувам , така ли излиза? Иначе как ще препродавам?
4.Бях видял един пич да пише: "You will still need to learn on the small details by purchasing the product. Now if you want the high margins of 200 and 300 a day profit you will have to upgrade. See you there". Т.е. ... нещо като - прекуваческа работа ми изглежда? така ли е?
5. какъв пей-пал акаунт трябва и трябва ли да се правят онея неща там с Бутона - regular или business account?
6. как по лесно да се пускат парите от т.нар. PayPal Funds - щото се бавели по 20 дни, а виждам че някои казват,че може и на 3-ия ден от ПейПал да ти се плати,стига да насочиш еди какво си там >?
7.на кои платформи работи: US EBAY, или ebay.uk ?
--> най-вече как да си регистрирам PAYPAL акаунт --> взима ли пари за това? И друго: каква карта е най-добре да се използва? ДЕбитна? И ПейПал акаунта --> business ли трябвад да е или обикновен или индивудален ли как се казва? Мерси!