От: DropShipping - Много Печеливш Интернет Бизнес (DSh Vs. Aff)
Здравейте! Вече седмица чета във форума. Изчетох всичко написано тук /от 2007- ма година до днес/ по отношение на DropShiping- а и следвайки съветите сега чета всичко отнасящо се до Aфилиейт. Какво осъзнах? Най- важното - къде се намирам и кой съм аз. Осъзнах, че се намирам на правилното място и съм никой /по отношение на знанията ми/, което не е маловажно, в мой интерес е да не се самозаблуждавам. Благодарен съм за труда и себеотдайността на всеки, който с труд, риск и знания отделя енергия и време да помага на всеки в нужда. Казано метафорично - тук дават и хляб, и нож. Дават и знанията за това как да си нарежем хляба. От такива като мен зависи да внимавам да не се порежа и като следствие на съветите и новоусвоената материя да си подсигуря хляба за следващите дни. Сега... за да не изпадам в излишно многословие сядам и продължавам с четенето! Надявам се да достигна ниво за да мога задавам смислени въпроси, но... това ще е след като успея да прочета още доста от Вашия труд. Както обича да казва един роднина: "Три часа четене спестяват три месеца работа!" Успешен бизнес на всички!
Сега идва ред да се извиня, че днес по грешка написах всичко това в раздела за онлайн магазин и... излиза, че спамя. Виноват! Сега след като съм на правилното място... да споделя и аз намерението си да опитам за сега с дропшипинг от амазон към ибей без фирма и т.н. изброени във всичките 53 страници реквизити. Вярно, че метода на проба- грешка е най- болезнен, но за сметка на това наученото чрез него не се забравя. На този етап нямам нужните знания за афилиейт, още повече за дропшипинг с целия /колкото и да е/ капитал, който е необходим за него. Така че според мен по- добре да започна с нещо малко и неангажиращо като финансов ресурс, а дай Боже с времето този ресурс да се увеличи, успоредно със знанията ми, които ще извличам от тук, а и от практиката. Надявам се да не съм ви подразнил..., че май се увлякох в писането! Още веднъж ви благодаря за труда и безкористността ви, хубаво е да ви има!