Градът е с около 50хил. души и има 25 офиса. Застраховки има и от най - известните, до най - непознаваемите. Имах идея за помещение, което ще е собствено и на добра локация, без в близост да има друга каса. Ще си работя аз и разбира се ще има други дейности примерно вестници, билетчета и някакви подобни дейности... Почнах обаче да се замислям няма ли да е по - добре да търся село около този град, в който да напрая офис и отново да си има всичките изброени дейности, тъй като погледа ми е, че повече средна възраст и възрастни(главно) посещават такива офиси. В прочем в този район селата са си доста развити и населени. Възможно ли е да ми дадете малко повече информация за тази микросметка, която трябва да се открие и как се действа с нея? Благодаря предварителноАнализ на потенциал нещо? Колко К жители е градът, кварталът? Колко още каси има в този град? Колко застраховки още има? Колко наем и дали ще работи и собственик първите години, или си мисли, че започва директно с нает персонал? Това са важните въпроси..
собствено помещение - ок, Вие ще си работите - ок. Пишете на Изипей, те ще Ви подскажат, ако Ви одобрят за точен адрес, дали има смисъл от още една каса в населеното място. за селата - не знам, по-скоро не!Градът е с около 50хил. души и има 25 офиса. Застраховки има и от най - известните, до най - непознаваемите. Имах идея за помещение, което ще е собствено и на добра локация, без в близост да има друга каса. Ще си работя аз и разбира се ще има други дейности примерно вестници, билетчета и някакви подобни дейности... Почнах обаче да се замислям няма ли да е по - добре да търся село около този град, в който да напрая офис и отново да си има всичките изброени дейности, тъй като погледа ми е, че повече средна възраст и възрастни(главно) посещават такива офиси. В прочем в този район селата са си доста развити и населени. Възможно ли е да ми дадете малко повече информация за тази микросметка, която трябва да се открие и как се действа с нея? Благодаря предварително