Аз бях този който писа плъгини за еконт, и ги споделях винаги безплатно, не са били перфектни, разликата е, че никога не съм твърдял че съм про или че са най-добрите, както и сусамеца не твърди.
Повечето хора които сме тук сме скромни хора които имат за цел да си помагат и развиват заедно и да са полезна част от обществото.
Теб не те познавам, но това което мога да видя е следното:
- Първо каза на мои клиенти че плъгина ти струва 200 лв. с доживотни ъпдейти
- После каза, че има годишна такса
- Постоянните alert-и на екрана тотално спиращи сайта да работи с платен лиценз
- Постоянните проблеми в админа на клиентите ми
В един хубав момент ми писна на и "хакНах" плъгина и му махнах метода lamers_check докато си напиша къстъм за клиентите
Най-общо казано ти:
- Не си спазваш думата
- Представяш плъгините за премиум, а те са много много бъгави
- Сипеш нереални обвинения по мои познати и приятели
Аз нямам проблем с това да продължиш да се излагаш защото явно ти е природно заложено да се държиш така, обаче имам проблем с това да обвиняваш хората от моя кръг за неща които не са истина.
Тъжно е
Тук сте се събрали няколко големи специалисти, писали какви ли не велики програми, които никой освен вас не знае и не желаете да споделите, но всичките ви свързва едно, че очевидно използвате нашите продукти дори нещо повече. Въпреки това злословите срещу тях, но не можете да кажете нищо конкретно освен, че са ви скъпи. Върхът на наглостта е, че дори открито признатвате, че хаквате нашия продукт, с цел да не заплатите за нашия продукт т.е. крадете от нас, което между другото е престъпелние по българското законодателство и ще се погрижим да уведомим всички заинтересовани институции за това, за да защитим труда си. Защото единствената причина да виждате съобщения за лиценз в popup (което е различно от alert) и да го премахвате сам, а не да се свържете с нащия съпорт е ако за домейна, в който е инсталиран плъгина няма закупен лиценз. Между другото, за съжаление такива специалисти засичаме всяка седмица.
Не зная какъв плъгини сте писал за Еконт и не ме интересува, но нашия плъгин за доставка с Еконт за WooCommerce на МрежаНет от 2015г. до 2018г. разпространявахме безплатно и 100% от търговци в WooCommerce го използваха най-малкото, защото нямаше друг подобен плъгин и както е видно от тази тема, дотогава никой не мрънкаше. След като по обективни причини направихме плъгина платен започнахте да недоволствате из Интернет пространството, което до някаква степен е разбираемо, но всичко си има граници.
На всеки разумен търговец и разработчик на WooCommerce електронни магазини му е ясно, че с безплатни плъгини написани от някой ентусиат през свободното му време не е сериозна да се прави бизнес. За да не се превърне нашия плъгин за доставка с Еконт за WooCommerce на МрежаНет в поредния посредствен продукт, с каквито е пълно в репозиторито на WordPress и за да отговорим на всички изисквания на тъговците от повече от 8 години ние разботим за нашите продукти и клиенти на пълен работен ден, което води до несравнимо по-добро качество от безплатните алтернативи. Точно поради тази причина търговците и разработчиците ни предпочитат. А тези от вас, на които им е скъпо вземете си от безплатните алтернативи или си напишете сами (въпреки, че не знам по този начин как ще ви излезе по-евтино), но не разбирам защо се занимавате с нашия продукт и така добре сте го изучили, след като не ви харесва.
Всичките ви трърдения за нашия продукт са неистини и клевети. Никога не сме обещавали на никого, че ще получава ъпдейти безплатно и завинаги, това е пълен абсурд и клевета.
Много е лесно да хвърляте обвинения и клевети без никаква конкретика в пространството, цитирам
"Постоянните проблеми в админа на клиентите ми". За разлика от безплатните алтернативи нашия продукт се предлага с техническа поддържа, която освен хелпдеск включва и множество процедури и протоколи за гарантиране на качеството на продуктите ни, които сме установили през дългия ни опит на разработчици на плъгини за WooCommerce и друг приложен софтуер.