Първо, че аз нито съм ви виждал кода на плъгина за наредбата нито съм копирал каквото и да е от ваш плъгин. Виждал съм плъгина за еконт преди години, когато беше безплатен и на потребители от фб групите, които ме молят да видя защо не работи. От там нататък всичко ми е споделяно от вашите КЛИЕНТИ ( които си плащат безбожни пари ).Виж файлът 25696Виж файлът 25697Виж файлът 25699Виж файлът 25700Виж файлът 25701Виж файлът 25702Виж файлът 25703
Ето всички да видят, че целия ти пъгин е жалка имитация на плъгина на МрежаНет за наредба Н-18, но със страхотни дефекти в него. Очаквах да напишеш какво сме копирали от теб? Изглежда си много запознат с нашите продукти, а не сме ти ги предоставяли. Отдавна ми е ясно какъв си, просто един имитатор, който проси подаяния от потребителите си, за да им поправи бъговете, които сам е сътворил. Задавал ли си си въпроса какво ще се случи с плъгина ти ако му сложиш цена и се конкурираш реално с нас? Ще ти кажа какво ще стане, 190-те ти инсталация ще се засилят към нулата със 190 км/ч, а твоите "приятелчета" ще се превърнат в твои хейтъри, защото единственото нещо, което харесват в теб и плъгина ти е, че се възползват от труда ти безплатно. Моя съвет е вместо да клеветиш и хейтиш, да се учиш от по-добрите и да измислиш и направиш нещо свое и оргинално, вместо да копираш като папагал. Смешно е да ми пишеш за Зони за доставка, след като това е функционалност на WooCommerce от версия 2.6, когато ние вече създавахме плъгини за WooCommerce, а за теб никои не беше и чувал, и която функционалност отдавна ни беше в roadmap-a и това лято дойде момента, за да я осъществим.
Казваш, че съм говорил за твоя плъгин, всеки включително и ти може да прочете по-нагоре кой стартира с клеветите, епитетите и нападките. За твое сведение не ме интересуваш. Съжалявам, сигурно ти се иска да е различно, но при срещите ми с клиентите ми ти никога не си бил моята тема.
И не ми говори как никога не съм ти бил тема при разговори с клиенти, щото хора в офис в който се ходили са ми споделяли точно обратната и как сте говорили, че било БЛЕДО КОПИЕ.
Най-малкото нито съм гледал вашите какво предлагат и какво не, нито ме и интересува. Дори и да имате повече функционалност на мен тя не ми трябва и ако на някой толкова много иска да се напише нещо подобно, ще му я напиша.
Айде сега да влезеш и да провериш ей тези линкове:
https://wordpress.org/plugins/bulgarisation-for-woocommerce/ -
- За генериране на одиторския файл – https://github.com/escapeboy/nra-audit-generator
- За генериране на документите – https://github.com/artkonekt/pdf-invoice ( модифициран ).
- За генериране на QR код в документите – https://github.com/chillerlan/php-qrcode
- За валидиране на ДДС номер – https://github.com/ddeboer/vatin
PDF Invoices & Packing Slips for WooCommerce
Create, print & automatically email PDF or UBL Invoices & PDF Packing Slips for WooCommerce orders.
wordpress.org
А за дублираните и допълнителни полета - При положение, че трябва да се въведат тези данни от някъде е нормално да се създадат полета според нуждите като име на фирма, еик, ддс номер и всички настройки за правилното работене на плъгина и изисквани от наредбата за генериране на файла. Съответно трябва да има и от къде да си свалиш одиторския файл, който пак използва Vue.js календар. За полетата в админа съответно са разписани 1 тон класове и са направени да работят с Vue.js, ES6, dynamic import, webpack и т.н. което вие дори не знаете какво е.
Също още при разработката е комуникирано с community-то да има полета в чекаута. И този резултат с чекбокса е след няколко версии на плъгина след съвети и опции от ползвателите. Там също са използвани дефолтна функционалност на WooCoomerce.
Нямаш грам патент върху функционалността на WooCommerce и техните хукове, css и js.
Нямаш нищо общо с изискванията какво да съдържа 1 фактура.
Изискване на наредбата е да има QR код в документа и ясно описано какво трябва да съдържа.
Това че темплейта от библиотеката която съм ползвал прилича на твоя мене хич не ме интересува. Ходи търси сметка тука https://github.com/artkonekt/pdf-invoice. И да пак е под GPL2 лиценз и пак мога да го ползвам, променям и разпространявам.
Като сте големи програмисти що не ми покажете копиран код? Да ми обясниш кое как и защо и кое е копирано?! Сигурно съм ползвал същите хукове като вас хахахахаха. Или има някакъв foreach подобен на ваш? А чакай, ти си мислиш че css класовете на WooCommerce и WordPress съм ги копирал от вашия плъгин? Хахахха.
И пак няма как това да се случи защото аз вашия плъгин НЕ СЪМ ГО ВИЖДАЛ. ДОРИ 1 РЕД КОД. А това, че визуално се доближава нямаш никакви права над полета и интерфейс и е чиста случайност.
Плъгина е направен да работи със всякакви теми и в комбинация с всякакви плъгини. Съответно всичко е доведено до минимум и се използват добри практики при разширение на WooCommerce.
"Смешно е да ми пишеш за Зони за доставка, след като това е функционалност на WooCommerce от версия 2.6, когато ние вече създавахме плъгини за WooCommerce, а за теб никои не беше и чувал, и която функционалност отдавна ни беше в roadmap-a и това лято дойде момента, за да я осъществим."
Версия 2.6 е от 2016-та година ако не ме лъже паметта. Сега сме на 6.9. Сериозно ли roadmap-a ви е толкова бавен
За разлика от тебе аз този плъгин съм го написал за community-то, а не да печеля от него и много хора са ми предлагали коалиция да го пуснем платен, но не е направен с тази цел. А да се ползва безплатно. Ако не ти харесва смени платформата. Аз помагам за развитието на платформата в България и създавам продукт, който няма аналог ( айде да не се обидиш ще кажа безплатен аналог ) и ще помогне за създаването на повече WordPress сайтове. Това е моя подарък към платформата и плъгина винаги ще бъде безплатен.
"За твое сведение не ме интересуваш." Като не те интересувам се спри да пишеш под публикации във връзка с плъгина. Когато ТИ спреш, ще спра и аз. И не ми казвай само че аз съм го започнал, защото преди 2 дена пак си писал под публикация за моя плъгин. Дори съм те блокирал за да не ти виждам глупостите и можеш да си дърдориш колкото искаш, ама щом администратори на групите ми пращат скрийншоти ( в 2 от най-големите групи ) сам си прави сметката.
Спри се да си правиш евтина реклама на кой плъгина му не ставал и ставал и под постове за чужди плъгини да си предлагаш твоите. Когато ТИ спреш, ще спра и аз.
Последно редактирано: