TheEntrepreneur
Active Member
Последно редактирано:
@jair @CryptoInvest безплатната версия все още е достъпна от сайта на Еконт и в търсачката за плъгини също, но има проблем с обновяването на базата данни за офиси...
Несериозно от страна на Еконт...
Ние имаме написан, но от еконт са обещали "скоро" нов безплатен.Сега е момента някой да напише плъгин на по-ниска цена.
Ние имаме написан, но от еконт са обещали "скоро" нов безплатен.
Чакане му е майката
Има и друг извод. Потребителите на останалите две платформи спрямо Woo са значително повече и генерират по-добър оборот на Еконт. Явно разликата е толкова голяма, че не виждат смисъл в поддръжката на тази платформа.Към днешна дата същия проблем. Вкарвам малко пред история, за да е по-драматично.
Приятел ме помоли да сглобя един online магазин за не повече от 30-50 продукта.
Дълги години се занимавах с prestashop и бях толкова разочарован, че реших да изпробвам нова платформа.
Все пак какво толкова, за няколко часа работа. Понеже вече се бях сблъсквал с удобствата, предлагани от плъгини на куриери, реших да избера
econt, защото съм доволен от услугите им. Тоест избора на платформа трябваше да стане от списъка на econt. Разгледах какво предлагат и се оказа, че
избора е между prestashop (който вече коментирах), opencart (който ми харесва, но липсата на превод и разчитането на знайни и незнайни плъгини ме изгуби) и остана WooCommerce, който го срещам често и познавайки платформата на WordPress, реших най-накрая да се престраша да го пробвам.
Всичко стана много бързо и бях изключително доволен, стигнах до етапа с интеграцията на Еконт и каква изненада, повода на тази тема...
След дълго чесане по-главата, влезнах в speedy и за моя радост открих, че техния плъгин все още е напълно безплатен. И проблема с гърлото беше решен...
Та какъв е извода от цялата галимация? Че в мързела си или по-скоро скръндзавостта, да наемат някой да им напише плъгин, губят множество клиенти...
Колкото и да са ми симпатични, няма как да дам 190 лв. за нещо, което го има безплатно, макар и от конкурента фирма.