Хахах, uphero влиза отново силно. Ама си прав баце. Много бледи елементи. Нека вземем менютата долу, аз малко се натоварвам, за да прочета кой линк какво е като анкор. Горната лента дори и няма идея за се прибере малко, за да отвори повече място. Менютата са падащи, като явно са имали идея да сложат нещо в картинките не За нас и Търговци, но само са останали с идеята, а сега изглежда неогледно и спряло. Как са го измислили слайда да е такъв? Странно, уж wide сайт, пък с рамкиран слайдър. Нещо се обърках.
Ако ще е така, това пространство в страни увисва някак. Нищо лично девелопърите, но правиш сайт за пеймънт система, логин формата трябва да ти е в началото - вижте PayPal, skrill, payza, payoneer. Странно от къде са гледали, но те си знаят. Явно така са го искали или някой нещо не си е направил труда да види каква е тенденцията при такива сайтове. То не тенденция, а си задължително. Вижте страниците Контакти, За нас, и най-вече Помощ. На последната - още не са ъпдейтнали там, а на другите две подредбата е убийствена.
Лично на мен не ми харесва и определено за мен е крачка назад. Ако ще правиш ново, риспонсив и уайд сайт с пространство, за да "дишат" елементите, толкова много добри примери има, от които може да се взаимства. Тук не знам какво са гледали като тенденции или какви проучвания са правили, но са далеч от истината още. Дано е нещо като бета.
Вече не съм ентусиазиран да им видя мобилното приложение.