Имам EMD и е в топ 4 в USA ! Написали са ви - Ниско качествени - сами знаете какво означава това - няма вики линкове на килограм, няма спин статии, няма тхин контент, няма бухане на социалки. Това умрЕ, а не EMD-тата.
Сайта е с 20 статии, всичко уникално и наистина качествено. Връзки към сайта няма много и ако има са само от други качествени сайтове, без сайтуайд, форумни подписи и тн.
Конкуренцията не е силна, но не е и слаба - средно ниво - над мен са два огромни портала по темата и Пинтерест, просто защото топика е свързан с много изображения.
Друг сайт с абсолютно същото име, на същата тема, беше ударен от Пингвина през Април, все още не може да се покаже в топ 250 по основната си ключова дума. Бях използвал бластове и всички други некачествени тактики и резултата беше налице. От тогава се опитвам да го измъкна, но хоум пейджа не се появява. Старите скапани линкове не мога да махна и само добавям нови и силни - поне някои вътрешни страници се заковаха в топ 3 , което показва, че ако не бях бързал да наклепам с лайна, сега щеше да избива рибата по основната дума, ама нейсе.
P.S. Сега вярвам вече в думите - " Кратък път към успеха няма !"