webmast367
Well-Known Member
Каниш потребителите от страницата да се присъединят в групата Тегава работа си е по принцип..С каква цел свързвате страницата с група? @webmast367 @Matey Hristov - Благодаря предварително
Каниш потребителите от страницата да се присъединят в групата Тегава работа си е по принцип..С каква цел свързвате страницата с група? @webmast367 @Matey Hristov - Благодаря предварително
Каниш потребителите от страницата да се присъединят в групата Тегава работа си е по принцип..
Колегата каза че можело на ден около 250 да се канят от страница. От тях 50 ако се присъединят прави си сметката Има полза ако е ниша някаква в която и 1000 човека да има да са ти полезни.Има ли смисъл? Примерно имам големи страници над 100к и ако създам група на тях? И ако ги поканя както казвате горе долу колко да очаквам?
Като насрочвате линкове напред, прави ли ви едно досадно презареждане на страницата?
Въпросът ми е свързан с Facebook, но не толкова и с заглавието на темата. Ако не е тук мястото, моля да се изтрие. Имам Facebook страница, която имаше около 50-100 фена, които бяха реални, и след това поръчах от някакъв човек 400-500 харесвания на страницата ми ( фенове ) . Почти винаги е била неактивна, но скоро време мисля да я "съживя", та въпросът ми е дали Facebook не ме е наказал, че са ми дошли изведнъж тези 400-500 фена и са харесали страницата? Вероятно са фейк. Питам, защото в Instagram могат да те накажат за подобно нещо, а нали FB и IG са свързани, така, че може би каквото се отнася за едното, това и за другото...
И при мен е така на някои страници. По едно време се появяваше на едни, а от други изчезваше. А от днес дори като насрочвам, всичко ми е тотално объркано и за оставащите часове днес не мога да видя до къде съм стигнала и карам по памет.Като насрочвате линкове напред, прави ли ви едно досадно презареждане на страницата?