Колега, направил си много точна преценка на изключително бъгавата и несигурна социална мрежа. С нея, бизнес в дългосрочен план, не може да се прави. "Рекламните" специалисти явно са отчели този факт и затова са се прехвърлили да дават съвети. Там е по-сигурно, че ще спечелят, отколкото, ако работят дългосрочно със социалната мрежа номер 1: Facebook.Честно казано с оглед на нещата, които се случват в фейсбук, единственото нещо, което може да правите е трафик и бързи продажби.
-Спад на рекламите спрямо аудиторията и покачване на цените.
-Бъгове в фейсбук ad и бъгове в самите реклами при пускането им.
-Изтриване на страници или закриване на страници (unpublished), поради фейсбук комюнити - което се движи от бъгава автоматична система.
-Изтриване на фейсбук профили
-Изтриване на ads акаунти или тяхното ограничаване.
Чудя се, при положение, че тоя хуй в фейсбук става все по-голям и все по-голям от къде идват толкова много специалисти по фейсбук ads, маркетинг и продажби, като реално фейсбук не е сигурна платформа. Реално тези хора ти продават памук.
С оглед на всички тези проблеми, фейсбук не може да ви гарантира бизнес в дългосрочен план.
Честно казано с оглед на нещата, които се случват в фейсбук, единственото нещо, което може да правите е трафик и бързи продажби.
-Изтриване на страници или закриване на страници (unpublished), поради фейсбук комюнити - което се движи от бъгава автоматична система.
Чудя се, при положение, че тоя хуй в фейсбук става все по-голям и все по-голям от къде идват толкова много специалисти по фейсбук ads, маркетинг и продажби, като реално фейсбук не е сигурна платформа. Реално тези хора ти продават памук.
С оглед на всички тези проблеми, фейсбук не може да ви гарантира бизнес в дългосрочен план.
И ти си същия поклонник без мнение, ама аре, Ше замълчим.Колега, направил си много точна преценка на изключително бъгавата и несигурна социална мрежа. С нея, бизнес в дългосрочен план, не може да се прави. "Рекламните" специалисти явно са отчели този факт и затова са се прехвърлили да дават съвети. Там е по-сигурно, че ще спечелят, отколкото, ако работят дългосрочно със социалната мрежа номер 1: Facebook.
Здравейте!
Миналата седмица бях пуснал две рекламки за тест, сложих сума и крайна дата. Свършиха, изпъниха си целите и бях таксуван. Днес получавам съобщение, че са ме таксували пак за тези реклами/не със същата сума/: This is your monthly bill.
Нов съм и затова извинете за тъпия въпрос: Какво означава това, всеки месец ли ще ми дърпат пари?
След като е приключила, може ли да има кликове върху рекламата?Няма да те таксуват два пъти за едно и също нещо...
След като е приключила, може ли да има кликове върху рекламата?
Възможно ли е ако бюджета не е похарчен за определения период, ФБ да си ги вземе цялата сума?
Здравейте!
Миналата седмица бях пуснал две рекламки за тест, сложих сума и крайна дата. Свършиха, изпъниха си целите и бях таксуван. Днес получавам съобщение, че са ме таксували пак за тези реклами/не със същата сума/: This is your monthly bill.
Нов съм и затова извинете за тъпия въпрос: Какво означава това, всеки месец ли ще ми дърпат пари?
Всичко е много просто, всъщност.Честно казано с оглед на нещата, които се случват в фейсбук, единственото нещо, което може да правите е трафик и бързи продажби.