Svetliooo
Well-Known Member
Новия дизайн на приходите, даИ при вас ли рийча е трагедия през 2020? Дали е заради новия дизайн, по който работят?
5-10% organic reach. Толкоз. Квот бьеши бьеши. Трафик от гугъл, ФБ само за престиж.
Новия дизайн на приходите, даИ при вас ли рийча е трагедия през 2020? Дали е заради новия дизайн, по който работят?
От колко време си така?50 000 страница, 30-70 човека ми виждат публикациите, не знам явно не е при мен само проблема...
Колко engagement имаш на тази публикация?50 000 страница, 30-70 човека ми виждат публикациите, не знам явно не е при мен само проблема...
Привет, имам следния проблем:
Днес създадох нова страница за продажба на тестов продукт. Страницата и продукта са насочени към Лондон, което мисля, че няма никакво значение все пак. Пуснах на 2 поста тесотово по £5 реклама, но страницата през 5 минути се "Unpublished" автоматично... на какво може да се дължи това? Писна ми да рефрешвам постоянно за да я публикувам отново. Рекламите си вървят няма проблем с тях... тоест не е проблем с продукта нещо, а просто самата страница става невидима сама.....
Имам едно питане за фб страница.
Имам страница, която не поддържам и искам да я подаря на приятел /на него ще му върши работа/. Иска да сменим името, но така и не стана. Тематиката е същата, само името. Но отказаха. Има ли някакъв начин тези последователи, да му влязат в полза. Примерно сливане на страници или нещо подобно?
Здравейте! Има ли някой със спряна страница, повече от месец вече? Нито на снимките има рийч, нито на линковете...
За някои неща е ок, но не за всичко. Мен лично, не ме кефи, че след 20-ти март трябва само то да се ползва. Тамън свикнеш с нещо и вкараш ритъм на работа и всичко на ново..Мнения за новото Creator Studio?