Някой да има проблем с публикуването/настрочването? Тази вечер започнах да насрочвам публикации за утре и след първата настрочена бутона за публикуване стана неактивен и сега нито мога да публикувам нещо в страницата, нито да насроча публикация...
Колеги, смятам да пусна реклама на физически продукти във фейсбук от здравна насоченост. Целта ми е реализация на продажби, дайте ми съвет: да подсиля пост с много картинки ли; за какъв период; какъв бюджет мога да използвам като минимум. Дайте ми някакви конкретни съвети, моля.
Благодаря.![]()
да имаше такъв проблем сега дава от лаптоп но не знае до кога но от телефон не става...От 2 дни не могат да се насрочват публикации от creator studio. Само при мен ли е проблема?![]()
да имаше такъв проблем сега дава от лаптоп но не знае до кога но от телефон не става...
много е кофти особено ако трябва да гласиш 18 странициПри мен и от приложението на тела и от лаптопа не става)
Това звучи като: "Искам да обединя две банкови сметки, моята и на Бил Гейтс..."Здравейте, искам да обединя две Фейсбук страници. Въпросът е, че съм админ само на едната. Другата е създвана от някой неясен бивш служител в миналото. Какво мога да направя според вас?
Здравейте, искам да обединя две Фейсбук страници. Въпросът е, че съм админ само на едната. Другата е създвана от някой неясен бивш служител в миналото. Какво мога да направя според вас?
За да обедините 2 страници е задължително да са със сходни имена и стъпките са както следва:Здравейте, искам да обединя две Фейсбук страници. Въпросът е, че съм админ само на едната. Другата е създвана от някой неясен бивш служител в миналото. Какво мога да направя според вас?