contra
Well-Known Member
Публична тайна е че технологичните гиганти си менкат данните на юзърите и е нормално Фейсбук да знае сърч историята ти (и не само).И същото време фийда ти е пълен с азиатски страници които никога не си харесвал.
Публична тайна е че технологичните гиганти си менкат данните на юзърите и е нормално Фейсбук да знае сърч историята ти (и не само).И същото време фийда ти е пълен с азиатски страници които никога не си харесвал.
Има я още опцията заповядайТова е ясно, ама не откривам опция да се поканят всички наведнъж както беше преди.
Или то просто вече си няма такава опция?
На мен не ми трябва да каня приятели, а харесали пост от страницата в някоя група примерно.Има я още опцията заповядай
Няма опция да се канят всички на веднъж дори и в група да е споделено може ръчно един по единНа мен не ми трябва да каня приятели, а харесали пост от страницата в някоя група примерно.
Пробвай през мобилната версия.На мен не ми трябва да каня приятели, а харесали пост от страницата в някоя група примерно.
Абе за ръчно ззнам , ама фейс боклука бурзо се ядосва като се кани наредНяма опция да се канят всички на веднъж дори и в група да е споделено може ръчно един по един
Е и там не виждам някаква опция. Имам две страници са си на старият вариант и ми излизат известия например: 300 човека реагираха на това, поканете да харесат страницатата ви.Пробвай през мобилната версия.
Е и там не виждам някаква опция. Имам две страници са си на старият вариант и ми излизат известия например: 300 човека реагираха на това, поканете да харесат страницатата ви.
При сегашните страници-профили такива известия няма
И същото време фийда ти е пълен с азиатски страници които никога не си харесвал.
Тва си е фейк, за да ти гепят данните.Виж файлът 26718
Това някакъв нов фейк ли е?