Дай като са частна компания и да мачкат мнението на хората и бизнесите вътре.Тия хора няма ли да разберат, че фейсбук е частна компания и могат да правят каквото си поискат?
Че Гугъл не го ли правятДай като са частна компания и да мачкат мнението на хората и бизнесите вътре.
Те и twitter и paypal го правят ама все ще мълчим ли?Че Гугъл не го ли правят
Ти не писа ли, че няма съпорт и т.н? Да не си се повредил нещо?Никой не те държи насила там, нали така?
То и на папата да се оплачеш ефекта ще е нулев. Какво значи ще мълчим ли? Това са мултимилионни компании, които могат да си правят каквото поискат и никога няма да се съобразяват с потребителите си. Сякаш на някой му пука за насТе и twitter и paypal го правят ама все ще мълчим ли?
''Медии не бива да подлагат хора на ''линч'' в социалните мрежи'': BIRD срещу Telus - Медии
Асоциацията на европейските журналисти-България (АЕЖ) излезе с рядко срещана позиция срещу медия и призова за сваляне на публикации, които подлагат хора на линч в социалните мрежи. Повод за позициятаoffnews.bg
Доволни ли сте от модерирането на TELUS в България?
Съпорта им е неадекватен. Факт. Кусури има колкото искаш. В момента имам накзание от 30 дни, че съм писал на шега на един приятел, че ще го убия, но не съм слагал емотикони и сега 30 дни наказание за насаждане на омраза Обаче кво мога да направя? На съпорта им е през дедовия за нас. Действат си по шаблон. На директорите там във ФБ също им е през прадедовия за нас и съпорта. И на всички по веригата.Ти не писа ли, че няма съпорт и т.н? Да не си се повредил нещо?
Пак ли бре?Аз пък имам 9 депубликувани страници без причина. Лошото е, че е останал само редакторски акаунт там, а ми иска админ, за да ги публикувам. Писах на съпорта, докладвах за проблем ама к0р.
Някой идеи?
Е то отпреди няколко месеца, ама няма оправияПак ли бре?