Beasta
Member
Като натиснеш на профилната снимка излиза меню надолу и там го има.под коя картинка?
Като натиснеш на профилната снимка излиза меню надолу и там го има.под коя картинка?
Видях го пуснах едно писмо там, дано някой го види.Като натиснеш на профилната снимка излиза меню надолу и там го има.
Много се съмнявам, че става въпрос за "някой". По-вероятрно става въпрос за "нещо", което преценява по тяхните алгоритми какво да прави. Ти му подаваш сигнал за нещо. Те на този принцип трият и страници, ограничават клипове и прочее. Поне това е логиката.Видях го пуснах едно писмо там, дано някой го види.
Към 10тина страници. Вчера една, днеска поне 9-10 и то все големи и ръчно заредени. Пише, че няма нарушения, ама явно не им пука особено..Някой има ли изтрити страници?
Много хора са с такива страници, значи е бъг. Аз имам също депубликувани.Колко хора от тука са с непубликувани страници? Може да е бъг, то като се тръгне да се обжалва и ми дава следното Виж файлът 28662
Нотификация си получаваш и после са в Unpublished pages. Всички са с перфектно Page quality, но са спрени заради цитираим "ССъобщения ли идват за unpublish или трябва да влезеш в страницата да видиш
При мен са 26...Към 10тина страници. Вчера една, днеска поне 9-10 и то все големи и ръчно заредени. Пише, че няма нарушения, ама явно не им пука особено..
Някакво решение някой?
а избирателно ли са те думнали или наред?При мен са 26...
То сигурно са стотици, ама фейсбук какво ги бърка, ще си платят хората за нови...Забелязвам десетки изчезнали страници, дори една и на голяма медия. Това си е абсурдно.
И аз съм писал на доста места, даже съм отворил тикет и говорих в чат, но засега няма никакво инфо.Писал съм на доста места, но трябва всички да им спамим масово иначе няма да го видят.
Преди 3-4 години имах 5 депубликувани страници и след като им спамих писмо всеки месец по веднъж на 4-5 месец ги пуснаха. Беше найстина преди много време. От тогава нищи такова не се е случвало. Дано да е бъг! Самия факт, че не дава грешка при опит да се обжалва е добър знак в полза на това да е бъг.И аз съм писал на доста места, даже съм отворил тикет и говорих в чат, но засега няма никакво инфо.
Или е някакъв огромен масов бъг, или има флагнати новини и от там е станало цялото нещо....
Вие какви статии сте качвали? Новини, забавни? Какъв тип?