Как така вчера и днес са те резнали? На края на месеца се преизчисляват невалидните кликове, няма дневна база.Здравейте! Трети месец Адсенс ми реже от прихода, което досега никога не се е случвало, но вчера и днес е просто под всякаква критика. Вчера ме резна със 130 евро, а днес 100 .... Някой може ли да сподели на какво се дължи и има ли други с такива оплаквания ?
Знам, че на края на месеца спират за невалиден трафик, но това е друго. Нямам обяснение никакво, за това пиша тук... Следя си баланса за месеца и ако да речем към днешна дата за месеца съм направила 800 евро, то утре влизам и гледам, че е 680 ...Как така вчера и днес са те резнали? На края на месеца се преизчисляват невалидните кликове, няма дневна база.
Слабичко е. Те след 20 направиха едни промени по алгоритмите и най-вероятно ще отнеме време докато се нормализират нещата.Как ви е трафика, при мен тотал щета
Как така ти режат от прихода? Те режат на края на месеца, не на дневна базаЗдравейте! Трети месец Адсенс ми реже от прихода, което досега никога не се е случвало, но вчера и днес е просто под всякаква критика. Вчера ме резна със 130 евро, а днес 100 .... Някой може ли да сподели на какво се дължи и има ли други с такива оплаквания ?
И автоматични и ръчни имамСлагала ли си ръчно реклами или само на автоматични?
Знам, че на края на месеца спират за невалиден трафик, но това е друго. Нямам обяснение никакво, за това пиша тук... Следя си баланса за месеца и ако да речем към днешна дата за месеца съм направила 800 евро, то утре влизам и гледам, че е 680 ...Слабичко е. Те след 20 направиха едни промени по алгоритмите и най-вероятно ще отнеме време докато се нормализират нещата.
Как така ти режат от прихода? Те режат на края на месеца, не на дневна база
Махни ръчните. Ако имаш реклами над публикациите се смятат за подвеждащи. А може пък и някой нарочно да ти клика по рекламите и адсенс да го хваща като измама.И автоматични и ръчни имам
Да, мерси. Аз не съм се доизразил какво търся. Това, което ми излиза по този начин са явно да поканя хора с реакции на публикации В страницата. Това, което търся е това и покана на хората когато са реагирали на публикацияя от страницата в някоя групаОтиваш в Meta Business Suite, избираш страницата, за която искаш да каниш реагирали на постовете ти и от лявата колона с табове избираш къщичката. Скролваш най-отдолу и там я има опцията, както е показано на снимката. След като отвориш менюто, има едно падащо, в което си селектваш всички реакции и с един клик пращаш покана до всички. Пази до 6 месеца назад.
Със всеки изминал ден/месец си става по-зле и по-злеКак е рийча при вас? Толкова слаб не съм виждал до сега, дали е само от мен?