Явно е масово, дано променят нещо...UK media group Reach blames Facebook changes for sales decline
Publisher of Mirror and Express says traffic went down after social media site shifted towards video contentwww.ft.com
Мисля че при всички се забелязва, дано да е временно. Даже като гледам и страницата например на novini.bg с над 1,2 милиона потребители и изобщо не ми изглежда нормално това което виждам.Как е рийча при вас? Толкова слаб не съм виждал до сега, дали е само от мен?
По 5 реакции имат на новина... Пълен резил е в момента положението.Мисля че при всички се забелязва, дано да е временно. Даже като гледам и страницата например на novini.bg с над 1,2 милиона потребители и изобщо не ми изглежда нормално това което виждам.
Сякаш се случи, точно когато премахнаха Facebook Creator Studio и Facebook Instant Articles.
Това, че няма алтернатива незначи че няма да има скоро, нещата се променят във времето.На мен вчера за 3ти път ми дезактивират основен акаунт с много групи и страници. А честото фейсбоклука добре ,че няма алтернатива ин бг щото треаше отдавна да е умрел..
Имат доста постове, но не значи, че имат и сериозни посещения от фейсбук.Някои имат по 5, но има и такива:
Виж файлът 29302
Виж файлът 29303
Виж файлът 29304
Предвид факта, че имат 30+ поста на ден, не е зле.
Само да вметна, че фейсбоклук си е боклук спор няма, но и повечето новинарски сайтове щляпат всякакви новини на едно и също място.... Няма никво таргетиране. Няма как един човек да се интересува от спорт, мода, зодии, рецепти , космос , бизнес и тн. Ей така най-лесно замират страници и групи и следователно и сами си намалят рийчаНякои имат по 5, но има и такива:
Виж файлът 29302
Виж файлът 29303
Виж файлът 29304
Предвид факта, че имат 30+ поста на ден, не е зле.
Според мен не е вярно това. Откакто повечето хора четат новини на телефона се появиха и още много сайтове, или може да си ги е имало, но не са можели или трудно са стигали до потребителя.Няма как един човек да се интересува от спорт, мода, зодии, рецепти , космос , бизнес и тн. Ей така най-лесно замират страници и групи и следователно и сами си намалят рийча
Е как да не е вярно. В група таргетирана например за вицове като пуснеш някой виц рийча е един, ако пуснеш шампоан за коса или за войната в Украйна в същата там страница знаеш ли кога ше стигнеш същият рийч ... на куково лятоСпоред мен не е вярно това. Откакто повечето хора четат новини на телефона се появиха и още много сайтове, или може да си ги е имало, но не са можели или трудно са стигали до потребителя.
Досега не съм питал конкретно, обаче ме интересува, щото на десктопите по нормални настройки не съм забелязал промяна.
И съм сигурен, че %-та на тия които се интересуват от конкретни области и новини и които го правят най-вече на телефона е малък. Така, че ми се вижда съвзем резонно да бухат различни сфери на едно място.
Това и би трябвало да е най-бързият начин. Но без контент и то не някакви автоматични процеси също не става. Така си мисля.
Същото е и с ютуб каналите, ако публикуваш политически новини да кажем процента абонати дето ще се завърнат , ако пуснеш днес в народното събрание нещо си е по-вероятно да е по-голям отколкото ако пуснеш серия от том и джери примерноЕ как да не е вярно. В група таргетирана например за вицове като пуснеш някой виц рийча е един, ако пуснеш шампоан за коса или за войната в Украйна в същата там страница знаеш ли кога ше стигнеш същият рийч ... на куково лято
То е така много отдавна. Вървят само и единствено тези, които плащат за реклама.Пичове какво се случи с тея страници - 500 000 фена по 1-2 лайка на публикация, рийч няма никакъв нито трафик при това от месеци насам..