thebluegod- Аз пробвах с най-различни бройки от първия ми пост до сега съм пуснал да се види при всичките е ковти положението.
GeriDineva- и това им го признавам за страшно глупост, защото при Adwords имаш зададена цена за клик и това не я надвишава (ако ти не му позволиш това), докато при Facebook не можеш да разбереш кога ще ти взима повече кога по-малко... За момента ниските цени които докарвам и доста добро достигане е от разни арабски и азиатски държави, което си е възможно от години, но този трафик ми е напълно безполезен освен за лайкове на постове...
momcheto- запознат съм с това, но интересното е, че пробвах и двата варианта, но като сложа за ангажиране пак си ме цака и за импресии примерно имам достигане до 100 души задал съм автоматична цена за ангажиране и само за ангажиране да плащам без импресии и каков става на края. Достигане до 200 души, ангажирания 0 изразходвана сума $1,70 и нямам реално обяснение за това...
blackout8- странно, но не ми вади relevance score-a при условие, че зададен да излиза в менюто и имам нужните импресии за да имам такава статистика, но въпреки това смятам че трябва да е доста добър, защото ползвам facebook insights туула и примерно кампанияза ми е за слънчеви очила, филтрирам по жени, филтрирам по годините според facebook insights и интереси слънчеви очила, с втори отделен интерес РейБан 3-ти интерес също произволна марка очила или нещо от сорта.
Тези дни може да пробвам да направя още някой опит, но като чета по форумите доста хора се оплакват от последните месеци...