някой знае ли колко струва ориентировъчно добавянето на платени фенове в фейсбук?
Днес видях, че Фейсбук ми е върнал и последната деактивирана страница (бяха общо 4) - явно има смисъл да се обжалва до дупка.
Специално днешната страница я обжалвах към 10 пъти.
Колко време бяха наказани?Днес видях, че Фейсбук ми е върнал и последната деактивирана страница (бяха общо 4) - явно има смисъл да се обжалва до дупка.
Специално днешната страница я обжалвах към 10 пъти.
Месец
Неприятно
Но след 1 седмичния ти блок, после по - колко пуска на ден и авторски ли бяха или копи?
Според мен доста си пускал, това е през 30 мин... което е доста ( мисля, че ако се пускат по 4-5 линка за целия ден е по приемливо и проблеми няма да имаш )
За жалост с толкова малко линкове, трафика и печалбите ще паднат много...ама поне е по - безопасно ( така си мисля )
Имах страница, която не бях публикувал 2-3 месеца нищо. Не беше наказвана до момента и изведнъж хоп, наказание за месец.Според мен доста си пускал, това е през 30 мин... което е доста ( мисля, че ако се пускат по 4-5 линка за целия ден е по приемливо и проблеми няма да имаш )
За жалост с толкова малко линкове, трафика и печалбите ще паднат много...ама поне е по - безопасно ( така си мисля )
Да, това го изпробвах и работи успешно!Понеже все пак сме българи и когато някой те спре за нещо ти се мъчиш как да преодолееш препядствието и често пъти успяваш, намерихме малка вратичка за страниците със забрани При мен стана, опитайте и при вас. Значи забраната е да не се публикуват никакви линкове на въпросната страница. Може само картинки с директен линк над картинката.
Ако сте админи на повече от една страница и например едната ви е в бокса за седмица или 2 или по-дълго, опитайте да сложите въпросният линк в едната ви страница, която не е с наказание и после да го споделите от едната страница в другата страница ( все пак сте админи) и готово. При мен врътката стана. Опитайте и вие и кажете, дали при вас работи.