Добави си бутон за Съобщения в страницата и готово.
Потребителите ще го виждат
Могат да ги ползват , просто трябва ръчно , защото са забранили постовете през 3rd party apps в персоналните профили.От 01.08 са направили промени, които засягат профилите. Хората, които са с много приятели няма да могат да ги ползват за спам
прати ми на лично страницата да видя как излизаПривет!
Имам си бутон, настроила съм си чат-Бот....просто питам за лентата, защото според мен си заслужава да се тества.
Поздрави!
Отказвай се и давай страниците
Само на айфон се вижда така и не се настройва нищо. Най-накрая вързах 2 и 2...чувствам се руса, а не съм Попринциппрати ми на лично страницата да видя как излиза
Същата работа, всяка седмица поне по веднъж ми го заключват и ме карат да си сменям паролатаФейсбук става все по-олигофренски. И аз съм имала проблеми с неща, които уж им нарушават правилата, ама явно не съвсем. А днес осъмнах... ето така:
https://prnt.sc/kflqz5
Красота отвсякъде... Пробвам да напиша пътя до страниците - нищо не ми излиза. А самият фейсбук става все по-тежък и неудобен и пълен с адските глупости..
И през кратък период от време ми заключва профила като причината е, че имало фишинг атаки...
Имали няква промяна при вас с рийча или се така зле :Д
Винаги става по злеИмали няква промяна при вас с рийча или се така зле :Д